« Zagreb
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
DOĐITE!

Učinite dobro djelo i zabavite se na proslavi rođendana Udruge Indigo

Uz malo druženja, plesa i zabave, možete upoznati glavne i odgovorne osobe koje se nalaze iza imena Udruge Indigo i slobodno postaviti pitanja koja god Vas zanimaju

Dođite na Indigo party!
Dođite na Indigo party! (Udruga Indigo)
Više o

rođendan

,

Hard Place

,

udomljavanje pasa

,

Udruga Indigo

Moglo bi se reći već tradicionalno Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo slavi svoj četvrti rođendan.

Humanitarni koncert kojeg će glazbeno uveličati Ines Mlinarić (Markiz, Charlie's Flaw) te grupa 4head će biti održan ovu Subotu, 4.11.2017. u klubu Hard Place s početkom u 20:30.

Službeni dio programa otvara voditeljica i glumica Monika Berberović koja će predstaviti Udrugu Indigo, osnivače i njihov rad. Niti jedan rođendan ne može proći bez slavljeničke torte koju nam je i ove godine napravila i donirala Petra Jelenić, najbolja majstorica prefinih slastica.

Uz malo druženja, plesa i zabave, možete upoznati glavne i odgovorne osobe koje se nalaze iza imena Udruge Indigo i slobodno postaviti pitanja koja god Vas zanimaju. Ulaz na događaj je dobrovoljna donacija ili poklon za Indigo njuške. 

Za one koji možda još ne znaju, Indigo je osnovalo 4 ljudi, od kojih su 3 u stalnoj postavi. Sklonište nemaju, a na skrbi imaju preko 90 pasa. Cure uz pomoć par volontera obavljaju kompletan "posao" same i ako mnogi misle da su zaposlene u Indigu - nisu.

Svaka od njih, zajedno s volonterima imaju svoje privatne poslove, a sve slobodno vrijeme provedu za Indigo. Od osnivanja do danas Indigo je pokrenuo mnoge kampanje, tribine i akcije spašavanja te ono najvažnije - udomili su preko 800 pasa. 

I dalje se financiraju isključivo iz donacija privatnih osoba. Većina pasa pod skrbi Udruge se nalazi kod privremenih teta i stričeka čuvalica , no ipak neki nisu te sreće pa su smješteni u hotele za pse. na plaćeni smještaj.

Glavna misao vodilja Indigu je promoviranje  i edukacija o aktivnom i odgovornom vlasništvu što je prepoznala i Purina Nestle s kojom su pokrenuli inicijativu pazi.mazi.voli. Cure iz Indiga su izuzetno zahvalne svima koji prepoznaju njihov rad i trud i koji ima pomažu, pogotovo volonterima koji uskaču kad zagusti, predivnoj Zdenki Kovačiček koja se odlučila postati kuma jednom dedeku Iggyu, bendu Kawasaki 3p ( https://www.youtube.com/watch?v=N3ImzyRbjr8 ) što se uvijek odazovu bilo kojoj kampanji za pomoć udomljavanja pasa i svim ostalima koji su uz njih od prvog dana ili odnedavno. 

No da ne duljimo dalje, curama svaka čast jer kada shvatite da zapravo nemaju niti jednu zaposlenu osobu, da nemaju svoje sklonište - obavljaju lavovski posao. Stoga Vas pozivamo da im se pridružite na humanitarnom koncertu i pomognete na bilo koji način možete. 

Više o eventu

02.11.2017. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh