« Zagreb
objavljeno prije 8 godina
DOĐITE

Turbina - Turbo tribina Mighty Dogs

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo organizira tribinu "Mighty Dogs" gdje ćete moći saznati sve o pasmini, njihovoj povijesti, karakteru i temperamentu

Saznajte sve o bullovima
Saznajte sve o bullovima (Udruga Indigo)
Više o

močvara

,

tribina

,

Mighty Dogs

Često možemo vidjeti sadržaje naslova "krvoločan pit bull zaklao..."  , no pozadina priče isto tako vrlo često nije ispričana. 

Psi kao što su američki stafordski terijer, pit bull terijer i bull terijer te njihove kombinacije i križanci u tom tipu su automatski u nečijim očima krvoločni psi, što je zapravo vrlo daleko od istine. 

U utorak, 24. svibnja u klubu Mochvara, Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo organizira tribinu "Mighty Dogs" gdje ćete moći saznati sve o pasmini, njihovoj povijesti, karakteru i temperamentu te naravno i o zakonskoj regulativi.

Uz Indigo gosti tribine su i međunarodni kinološki sudac Mladen Ercegović koji je ujedno i sudjelovao u izradu pravilnika o opasnim psima te je i sam vlasnik američkog stafordskog terijera. Tribina je namijenjena svima koji su zainteresirani za udomljavanje pasa u tipu bull i vlasnicima.  

Prezentirat će se   što sve može pas u tipu bull i još dosta zanimljivih stvari. Tribina je zamišljena kao diskusija tako da ćete biti slobodni postavljati pitanja. 

Udruga Indigo je od ukupnog broja udomljenih pasa ( preko 700 ), udomila 50% pasa u tipu bull te Vas sve pozivaju da dođete i saznate sve što vas zanima.

Tribina počinje u 20h, a vodi je Mario Kovač. 
link na event : https://www.facebook.com/events/867168793411710/

24.05.2016. 09:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh