« Zagreb
objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci
NAJAVE

Trodnevni festival etike u 'Močvari'

Festival etike je trodnevni festival čije su vrijednosti jednakost, sloboda, poštivanje, mir i prava svih živih bića

Festival etike
Festival etike (Arhiva)
Više o

klub Močvara

,

Festival etike

Klub 'Močvara' organizira Festival etike od 2. listopada do 4. listopada na terasi Kluba. Ulaz je besplatan, no za glazbeni dio večeri obavezno je preuzimanje besplatne ulaznice.

Festival etike je trodnevni festival čije su vrijednosti jednakost, sloboda, poštivanje, mir i prava svih živih bića. Svaki dan festivala je posvećen jednoj temi kako bi svi zainteresirani mogli saznati sve što ih zanima na jednom mjestu. Festival okuplja udruge i pojedince koje/i se bave pravima životinja, pravima ljudi, te zaštitom okoliša, a organizatori su Udruga Avokado, Centar za zaštitu životinja i prirode - Key i sam Klub Močvara, a festival je dio programa Močvarna aura i Močvarni dnevni boravak.

Prvi dan festivala posvećen je pravima životinja, drugi dan pravima ljudi, a treći je zeleni dan za okoliš. Tijekom festivala održavat će se radionice veganske kuhinje, prirodne kozmetike, praktične radionice za pomoć životinjama, tribine i rasprave o pravima životinja, ljudi i zaštite okoliša, umjetnički performansi, izložbe radova i fotografija te večernji glazbeni program uz lokalne bendove.

Cilj festivala je otvoriti i potaknuti diskusiju o temama koje su važne a često zanemarene u društvu, promicati volonterstvo i međusobnu solidarnost i pomaganje u svakodnevnom životu, poticati na mir i nenasilje u društvu te pružiti prostor za kreativno izražavanje kroz navedene teme.

Više o festivalu i satnici pronađite na Facebook eventu i stranicama Močvare.

04.10.2020. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh