« Košarka
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
NBA

Toronto i Chicago u međusobnom dvoboju odlučuju tko će u doigravanje

U petak su obje momčadi poražene na gostovanjima, pa i dalje imaju omjer pobjeda i poraza 38-41

(Getty Images)
Više o

NBA

,

LA Lakers

,

Chicago Bulls

,

New Jersey Nets

,

Toronto Raptors

,

NBA doigravanje

Borba Toronto Raptorsa i Chicago Bullsa za posljednje mjesto u Istočnoj konferenciji košarkaške NBA lige koje vodi u doigravanje vjerojatno će biti odlučena u nedjelju kada Toronto ugošćuje Chicago.

Sinoć su obje momčadi poražene na gostovanjima, pa i dalje imaju omjer pobjeda i poraza 38-41. Najslabija momčad lige New Jersey Netsi su nakon dva produžetka pobijedili Chicago Bullse 127-116.

Najzaslužniji za pobjedu Netsa bio je novak Terrence Williams, koji ostvario svoj prvi "triple double" u karijeri, upisavši 27 poena, 13 skokova i 10 asistencija.

Momčad Chicaga predvodili su Brad Miller s 27 i Derrick Rose s 25 koševa.

Toronto je u gostima izgubio od Atlanta Hawksa sa 101-107. U ekipi Toronta Amir Johnson i Sonny Weems upisali su po 18 poena, dok je Jamal Crawford s 25 koševa bio najbolji kod Atlante.

Aktualni prvaci LA Lakersi su u gostima pobijedili Minnesota Timberwolvese 97-88, i time su Lakersi osigurali prvo mjesto u Zapadnoj konferenciji i prednost domaćeg terena u doigravanju.

Lakerse je predvodio Pau Gasol s 29 koševa i 15 skokova, dok je Kobe Bryant drugu utakmicu zaredom prosjedio na klupi kako bi zaliječio oteklinu na koljenu. (hina/metro-portal)

10.04.2010. 12:49:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh