« Televizija
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
Sponzorirana reportaža

TLC: Život vrijedan gledanja

TLC, najpopularniji zabavni lifestyle-program koji se prati u više od 170 zemalja u svijetu i B.net nagrađuju vjerne hrvatske gledatelj(ic)e!

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (TLC)
Više o

nagrade

,

TLC

,

b.net

Samo na TLC-u možete pratiti Opru Winfrey, kraljicu talk showa koja se vraća na scenu s tri popularna nova serijala u kojima ugošćuje svjetske zvijezde i uglednike, ulazi u njihove privatne živote, ali i sama otvara svoju dušu i nudi praktične savjete kako ostvariti sve svoje potencijale. TLC vam s ponosom predstavlja američki Masterchef u kojemu svjetski poznati chef Gordon Ramsay ocjenjuje jela i upravlja sudbinama najboljih američkih kuhara amatera.

Theresa Caputo u Mediju s Long Islanda razgovara s pokojnicima i donosi mir u srca njihovih najmilijih. Engleska manekenka, novinarka i voditeljica Louise Roe, pjevačica Jessica Simpson, modna dizajnerica Nicole Richie i dizajner John Varvatos na TLC-ju omogućuju mladim dizajnerima da se probiju i lansiraju svoje kolekcije u tri najveća svjetska robna lanca. Svjetski proslavljeni kirurg dr. Vik Vijh svojim savjetima koji se temelje na iskustvima pacijentica ukazuje na što valja obratiti pozornost prije odlaska ''pod nož''...

Ukratko, TLC je mjesto na kojemu će svatko pronaći nešto za sebe: od vjenčanja, mode, kuhinje do obitelji, zdravlja i škakljivih tema o kojima drugi ne govore - TLC prati životne priče osebujnih pojedinaca te izazove i probleme s kojima se susreću u svakodnevnom životu.

Ove zime TLC i B.net nagrađuju!

Posjetite posebno za vas dizajniranu TLC mikrostranicu na kojoj već danas možete zaigrati nagradni kviz, osvojiti vrijedne nagrade i zabaviti se uz besplatnu aplikaciju Ženska posla koja vam donosi stalno osvježavane najnovije vijesti s vodećih ženskih portala. Dođite na tlconline.co jer život vrijedan gledanja upravo je postao život vrijedan klikanja!

Program TLC preveden je na hrvatski jezik te je dostupan u okviru B.netova Osnovnog paketa, a prisutan je na svim većim pay TV platformama u Hrvatskoj.

04.12.2013. 13:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh