« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
TLC

TLC otkriva proces dijagnosticiranja neobičnih bolesti

Nova serija na TLC kanalu Postavite dijagnozu prikazuje kako liječnici često moraju preuzeti ulogu medicin­skih detektiva

Postavite dijagnozu na TLC-u
Postavite dijagnozu na TLC-u (TLC)
Više o

TLC

,

serija

,

Postavite dijagnozu

Zdravlje je najveće bogatstvo. To shvatimo onog trenutka kad saznamo da smo bolesni. Međutim, uspješno liječenje može započeti tak kad se postavi prava dija­gnoza. Ponekad je to najteži posao doktora.

Nova serija na TLC kanalu Postavite dijagnozu prikazuje kako liječnici često moraju preuzeti ulogu medicin­skih detektiva kako bi pronašli rješenje za naizgled nerješive medicinske slučaje­ve. Liječnici koji dijele svoja nevjerojatna iskustva su utjelovljenje dr. Housa u stvarnom životu. Slučajevi s kojim se susreću su ponekad toliko zbunjujući i bi­zarni da prkose vještinama najnadarenijih specijalista. Ova serija vodi gledatelje na krivudavi put određivanja dijagnoze, s liječnicima koji moraju kršiti pravila i izmišljati nove protokole kako bi riješili najneobičnije slučajeve koje su ikad vidje­li. To su stvarni liječnici koji objašnjavaju kako zamalo nisu uspjeli riješiti pitanja života ili smrti.

Serija Postavite dijagnozu prikazuje se četvrtkom u 21 sat na TLC-ju. 

29.09.2015. 17:02:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh