« Televizija
objavljeno prije 10 godina
DISCOVERY

Tko vlada ulicama Bostona?

Tko vlada ulicama Bostona otkrijte u serijalu "Sveti kvartovi" na Discovery Channelu

Kvartovske bande i dalje su zakon
Kvartovske bande i dalje su zakon (Discovery Channel)
Više o

Sveti kvartovi

,

Discovery Channel

Već stoljećima Bostonom upravljaju žestoke kvartovske bande koje se nepres­tano bore za kontrolu i premoć jednih nad drugima. Na ulicama, oni su zakon i čuvari starog načina života i željeznom šakom upravljaju bostonskim podzem­ljem.

Discovery Channel po prvi put vodi gledatelje na prve crte neprekidnog rata za teritorij između dvije bande u seriji Sveti kvartovi (Saint Hoods) od utorka 10. lipnja u 21 sat.

Discovery Channel će predstaviti najmoćnije bande Southie, Roslindale i uspon Dorchestera. Tko će od njih preuzeti vodstvo u poslovanju nezakonitih sportskih kladionica i na taj način postati dominantna sila u Bostonu? Dakako, njihovi po­slovi nadilaze puko klađenje. Tvrde da nude zajmove i sami rješavaju probleme u susjedstvu. Southie, najveću i najmoćniju bostonsku bandu vodi zloglasni Pat Nee, poznat po sukobima s gangsterom Whiteyjem Bulgerom. Svojim ugledom i snagom Southie održavaju status quo, dok se bande Roslindale i Dorchester bore za svoj položaj.

Serija Sveti kvartovi prikazuje stranu društva koja funkcionira ispod radara, i pruža uvid u poslove, nedjela i zločine bostonske zajednice kladioničara. Gleda­teljima se osigurava nikad prije viđeni pogled na način kako bande funkcionira­ju zajedno i vode svoje poslovanje.

"Sveti kvartovi" (Saint Hoods) od utorka, 10. lipnja u 21:00

09.06.2014. 10:17:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh