« Horoskop
objavljeno prije 9 godina
ZNATE LI?

Tko su najveće zavodnice među znakovima horoskopa

Znakovi horoskopa razlikuju se po mnogim stvarima, pa tako i ženski pripadnici znakova imaju svoje karakteristične trikove koje koriste za osvajanje

Pazite tko vas zavodi
Pazite tko vas zavodi (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

zavodnica

Ovan ima dame koje su željne pažnje i vatrene su osvajačice, a njihov je forte izazovna odjeća koja će svima jasno dati do znanja koliko snažnu osobnost imaju. Kako su neposredne u komunikaciji, sigurno će vrlo brzo privuči pažnju muškarca koji im se sviđa. .

Bik u svojoj ženskoj inačici predstavlja vještu zavodnicu koja će u trenu promijeniti pristup kako bi što lakše i brže osvojila muškarca koju je zanima. Obično su sjajno građene i erotične, pa ne brinite, vidjet ćete to ...

Blizanci su znak sa mali milijun različitih lica, a uz uobičajeni šarm, neposrednu i brzo komunikaciju, žene rođene u ovom znaku omiljene su u društvu, a najjača su im strana stalne transformacije kojima privlače pažnju.

Rak je nježan i osjećajan znak, takve su i žene, a na njima se ističnu zamamne obline kojima privlače muškarce s istim sklonostima obiteljskom životu. No, ne brinite - jako su ženstvene i nije im to teško pokazati.

Lav je u obje inačice dominantan, a kako žene ovoga znaka jednostavno moraju biti u centru pažnje, nema toga što neće napraviti da se dokopaju reflektora. Najveća im je snaga u vještini pretvaranja svojih mana u prednosti. 

Djevica nije pretjerano seksualna, upravo suprotno - organizirane i pedantne žene su takve u svim segmentima života, pa ako je potrebno nekoga zavesti, napravit će pakleni plan tako dobar da frajer neće ni znati što mu se dogodilo, a već izlazi iz crkve ...

Vaga je zavodnik bez premca, a proračunatom mozgu uvijek pridruži i besprijekoran fizički izgled u koji ulaže puno. Vole lijepe stvari, znaju ih nositi i muškarci će takvoj perfekciji vrlo teško odoljeti. 

Škorpion je opasan zavodnik neobjašnjivog šarma, pa su žene rođene u tom znaku jednostavno neodoljive - obično imaju neki senzualni, promukao glas koji obara s nogu bez problema. 

Strijelac je neuhvatljiv, žene ovoga znaka obožavaju nakit i njime prikrivaju neke nedostatke koje imaju, a uvijek će se koncentrirati na pokazivanje dugih nogu i zarazan smijeh koji će razoružati i najtvrđeg muškarca. 

Jarac osvaja hladnoćom, i žene i muškarci - ledene kraljice uvijek imaju vojsku obožavatelja koji s pravom pretpostavljaju da se ispod te krute vanjštine krije pravi vulkan osjećaja. No, prava će ga Jarčica uvijek barem malo pokazati, tek toliko da uzbudi maštu ...

Vodenjak je specifičan u svemu, pa i po ponašanju pripadnica ovog znaka - njih stvarno nije briga kakav utjecaj ostavljaju na muškarce, a osvajaju jednostavnošću, smirenošću i nekom čudnom snagom koja izvire iznutra.

Ribe su osjetljive i nježne, to je istina, no žene tog znaka koriste takvo ponašanje kao varku za privlačenje frajera - njima je igra "dame u nevolji" urođena i vlada njome besprijekorno, kao pauk koji lagano plete čvrstu mrežu oko plijena. 

09.05.2015. 15:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh