« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
TV

Tjedni program AXN Adria od 14. do 20. listopada

Tjedan otvara sjajna Nezaboravna, da bi preko Praskozorja i Bez granica stigli do kultnog Kill Bill 2 u petak navečer

Druga sezona sjajne serije Nezaborana ide ponedjeljkom
Druga sezona sjajne serije Nezaborana ide ponedjeljkom (AXN Adria)
Više o

serije

,

program

,

Praskozorje

,

AXN Adria

,

NCIS LA

,

serija Nezaboravna

,

Kill Bill 2

NEZABORAVNA (ep 2)

Ponedjeljak, 14.10. u 21:50

Detektivi Carrie Wells I Al Burns pridružuju se elitnom odjelu njujorške policije zaduženom za teške zločine koji istražuje slučaj otmice 11-godišnje kćeri bogatog građevinskog poduzetnika. Uskoro otkrivaju da su roditelji djevojčice ipak u kontaktu s otmičarima, mada su policiji tvrdili suprotno.

NCIS: LA IV (ep. 20)

Utorak, 15.10. u 22:40

Kad dva vojnika umru od trovanja cijanidom nakon što su popili vodu iz iste boce tim istražuje da li je ovo izoliran slučaj ili namjerno I veće otrovanje vode.

PRASKOZORJE (ep. 4)

Srijeda 16.10. u 21:00

Connor koristi svoj uređaj kako bi otvorio anomaliju unutar ARC-a kroz koju uskoro prođe roj buba iz budućnosti koje uništavaju sve pred sobom. Tim ih pokušava spriječiti, ali i sami bivaju ugroženi.

BEZ GRANICA (ep. 6)

Četvrtak, 17.10. u 21:00

Maxim Marianski se još smatra nestalim. U Firenci Eva pronalazi sličnosti s još jednom otmicom I sukobljava se sa svojim starim partnerom u talijanskoj policiji koji je otkrio tajni način da ugrozi Sebastianovu karijeru. U Cannesu provjera financija Maximovog oca otkriva da nije baš sve kako se čini na prvi pogled.

KILL BILL 2

Petak, 18.10. u 22:00

Nastavak velikog hita Quentina Tarantina donosi finalni obračun Beatrix Kiddo sa Billom i njegovim plaćenim ubojicama. Tarantinovo remek-djelo poput mnogih njegovih filmova homage je cijelom nizu filmskih žanrova, u zvjezdanoj glumačkoj postavi posebno su se istaknuli Uma Thurman, David Carradine, Michael Madsen i Daryl Hannah. 

14.10.2013. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh