« Zagreb
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
VJEŽBAJTE!

Tjedan otvorenih vrata Synergy fitness centra

Nalaze se u samom središtu Zagreba, u Praškoj ulici 10, a priredili su posebne termine u kojima možete doći i isprobati grupne treninge koje imaju u ponudi

Krenite na fitness!
Krenite na fitness! (Synergy Fitness Centar)
Više o

pilates

,

Tjedan otvorenih vrata

,

Synergy fitness centar

Synergy, novootvoreni fitness centar i ovim putem sas poziva na Tjedan otvorenih vratakoji se održava od 26.9. do 1.10.

Nalaze se u samom središtu Zagreba, u Praškoj ulici 10, a priredili su posebne termine u kojima možete doći i isprobati grupne treninge koje imaju u ponudi.

U subotu, 1.10., od 12h do 18h može se odabrati neki od željenih termina. Treninzi počinju svaki puni sat. Voditi će ih Nikolina i Ivan, treneri s višegodišnjim iskustvom koji su ujedno ivoditelji centra.

Polaznici će biti u mogućnosti isprobati sva 3 Synergy programa, Complete, Basic iPilates.Ono što ih čini posebnima su kvalitetno osmišljeni programi koji su prilagođeni svakom pojedincu kako bi prema svojim mogućnostima mogao sigurno i uspješno doći do cilja.

Radi pružanja kvalitetnije usluge treninzi se odvijaju u malim grupama, do 8 polaznika. Dodatna pogodnost je lokacija u samom središtu grada, blizina javnog prijevoza i javnih garaža što ih čini jednim od najatraktivnijih mjesta za treninge u Zagrebu.

Kako je broj mjesta u grupama ograničen, treneri mole da potvrdite dolazak i broj ljudi koji bi došli na trening.

Za sva dodatna pitanja možete ih kontaktirati putem Synergy internetskih stranica, Facebook stranice ili telefona 098 993 36 54 i 098 167 66 62.

26.09.2016. 15:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh