« Zagreb
objavljeno prije 9 godina
NAJAVE

TEDxMaksimirWomen: Momentum

Tema i naziv nadolazećeg događaja je Momentum, ono što nas pokreće i potiče na promjene, na stvaranje i koračanje prema naprijed.

Sjajna predavanja, dođite
Sjajna predavanja, dođite (TEDx)
Više o

TEDxMaksimirWomen

,

TEDWomen

,

Momentum

Dana 28. svibnja u Zagrebu će se održati još jedan u nizu TEDxMaksimir događaja. Ovaj put riječ je o TEDxMaksimirWomen događaju koji je dio globalne TEDWomen konferencije i ponovno će predstaviti ženu današnjeg vremena. Tema i naziv nadolazećeg događaja je Momentum, ono što nas pokreće i potiče na promjene, na stvaranje i koračanje prema naprijed.

U sklopu nadolazeće trodnevne TEDWomen konferencije koja će se ove godine održati u Montereyju u Kaliforniji na temu momentum, održat će se još oko 250 TEDxWomen događaja u preko 100 zemalja svijeta pa tako i u Lijepoj našoj, u organizaciji TEDxMaksimira.

Ove je godine glavna tema konferencije TEDWomen - momentum koji nas pokreće, odnosno govornici će na konferenciji zajedno s publikom istraživati što nas to tjera naprijed i gdje i kako pronaći tu iskru koja nas potiče da se pokrenemo.

Na nadolazećem događaju TEDxMaksmirWomen govornici neće biti samo žene, već i muškarci koji će podržati snagu žene, te će prenijeti ideje o tome kako pripadnice ljepšeg spola stvaraju momentum, inspiriraju i koračaju prema naprijed. Ovim događajem tedovska zajednica želi proširiti ideju o uspješnoj ženi današnjice koja kroz momentum pokreće sebe i druge oko sebe te na taj način doprinosi svijetu u kojem živimo danas.

Dođite i poslušajte kako stvoriti ideje koje kreiraju momentum u kojem mislimo, radimo i živimo. Uz inovativne mislioce, poznate utjecajne žene i muškarce, koji dijele velike ideje, koji su hrabro iskoračili i dokazali da su drukčiji od drugih, doznat ćemo kako se pokrenuti i potaknuti momentum.

Osim nadahnuća i ideja koje će proširiti sami govornici, posjetitelje u Zagrebu očekuje i live prijenos prvog dijela globalne TEDWomen konferencije iz Montereya. Također, događaj će upotpuniti i glazbeni gosti, a posjetitelji će moći uživati i u zabavnom programu u predvorju gdje će se naći za svakoga ponešto.

TEDxMaksimirWomen Momentum održat će se 28. svibnja 2015. godine u KUC Travno na kojem će nastupiti: Dijana Kobas Dešković, Diana Tomić, Diana Pečkaj Vuković, Ivana Matić i Tomislav Ramljak. Kao glazbeni gosti nastupaju poznata operna pjevačica Vlatka Burić Dujmović i nova hrvatska pop-senzacija Lines and Colours.

Sve informacije o govornicima i popratnim sadržajima dostupne su na internetskoj stranici te na službenoj stranici događaja na Facebooku, a ulaznice je moguće osigurati preko sustava Entrio.hr.

21.05.2015. 10:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh