« Zagreb
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
20. 3.

Svjetski dan bez mesa

Prijatelji životinja pod motom „Veganska pizza za sve" žele građanima približiti prednosti veganske hrane, kao i sretan prvi dan povrća, ovaj, proljeća

Isprobajte nešto novo!
Isprobajte nešto novo! (Prijatelji životinja)
Više o

20. ožujka

,

Meatout

,

Svjetski dan bez mesa

Povodom Svjetskog dana bez mesa, koji se diljem svijeta obilježava 20. ožujka, Prijatelji životinja ostvarili su suradnju s 10 picerija i potaknuli ih da u svoju stalnu ponudu uvedu vegansku pizzu, odnosno pizzu bez sastojaka životinjskog podrijetla.

Neke od njih moći će kušati i posjetitelji štanda Prijatelja životinja na glavnom zagrebačkome Trgu gdje će biti izloženo za degustaciju čak više od 25 raznih veganskih pizza.

Organizacija Farm Animals Rights Movement obilježava Meatout više od 30 godina, a ovo će biti čak 16. godina u nizu da se obilježava u Hrvatskoj.

Prijatelji životinja pod motom „Veganska pizza za sve" žele građanima približiti prednosti veganske hrane, kao i sretan prvi dan povrća, ovaj, proljeća.

Više informacija o Svjetskom danu bez mesa i popis picerija koje na prvi dan proljeća daju popust na veganske pizze nalazi se na www.prijatelji-zivotinja.hr

18.03.2017. 12:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh