« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
2014.

Svinja - godišnji kineski horoskop za 2014.

Za Svinju će 2014. biti godina laganog opuštanja, uz neke privlačne poslovne ponude i miran obiteljski život

Svinja - godišnji kineski horoskop za 2014.
Svinja - godišnji kineski horoskop za 2014. (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

svinja

,

godina drvenog konja

,

godina Konja

,

Godišnji kineski horoskop 2014

,

2014. godišnji kineski horoskop

,

Svinja godišnji kineski horoskop

Svinja će u godini Konja malo predahnuti od teškog rada i problema koji su je pratili prošle godine, no i dalje će sreća biti kao klatno, malo na dobroj pa malo na lošoj strani. Ipak, malo više vremena i malo manje problema omogućit će Svinji da se lakše nosi s periodima loše sreće i moguću štetu svede na minimum.

Malo će više vremena provoditi na poslu, no kako će se protekle zasluge početi više cijeniti, posao neće biti toliko zahtjevan kao u proteklim godinama, što će se pozitivno odraziti kako na veze, tako i na zdravlje. No, ne treba zbog toga prestati brinuti o bližnjima i odbaciti zdrave životne navike jer se problemi mogu vrlo brzo vratiti.

KARIJERA

Neki zaostaci iz prošle godine i dalje će vam zadavati lagane glavobolje pa ćete morati provoditi malo više vremena na poslu, no ipak ćete sve uspjeti riješiti uz pomoć kolegica i razumijevanje obitelji. Sve će to dovesti i do povećane zarade, no pripazite da vas ne ponese i da zamijenite posao za dom. Ipak, sav će se trud isplatiti napredovanjem koje će se dogoditi iza ljeta, ali jedino u slučaju da imate dovoljno energije za sve izazove koje će posao staviti pred vas.

MATERIJALNA SITUACIJA

Ove ćete godine novac zarađivati isključivo na znanje i iskustvo koje ste akumulirali tijekom godina, jer će postati neophodno potrebno u nekim projektima. Uz dobre kontakte u poslu možete doći do značajnih financijskih sredstava, a posebno vrijedi poslušati savjete bliskih prijatelja i rodbine jer će se u njima kriti prilika za jako dobru zaradu koju ne biste trebali propustiti.

nastavi čitati dolje

VEZE

Slobodne Svinje ove godine imaju sve pretpostavke da promijene taj status, sve što će biti potrebno jest otvoriti dobro oči i uši kako vam nova ljubav ne bi promakla u moru društvenih obaveza koje ćete imati. Nova će veza početi tiho, daleko od javnosti, a tek kad budete sigurni da će se održati objavit ćete je najbližima. Svinje u stabilnim vezama i braku uživat će u obiteljskom okruženju, zasluženo nakon muka na poslu od prošle godine.

ZDRAVLJE

Ove se godine nikako nemojte šaliti sa zdravljem, pa kad primjetite prve znakove iscrpljenosti obavezno uzmite koji dan odmora kako biste povratili snagu. Ako primjetite da vas nešto muči dulje vrijeme, posjetite liječnika kako se to ne bi pretvorilo u ozbiljniju bolest ili kronični problem. Naročitu pažnju morate posvetiti probavi, koja će vas početi mučiti čim se vratite starim nezdravim životnim navikama.  

Provjerite što očekuje ostale znakove u godini Konja
   
 
 
   
 Štakor Bivol Tigar 
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza 
 Majmun Pijetao 
 Pas Svinja 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

31.01.2014. 00:37:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh