« Horoskop
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Svinja – godišnji kineski horoskop za 2010.

Jedino na što ćete u godini koja slijedi morati pripaziti jest da uslijed uspjeha ne zaboravite na brigu o sebi i vlastitom zdravlju

Više o

svinja godišnji horoskop 2009

Godišnji horoskop za 2011.

Sreća vas prati i popravlja se već treću godinu za redom, a predstojeća godina Tigra bit će bolja nego godina Bivola. Popularnost će vam rasti pa podršku nećete morati posebno tražiti, a prilike će vam se nuditi na svakom koraku. Bit ćete vrlo usredotočeni pa bi godinu mogli iskoristiti za učenje novih vještina i usvajanje znanja, a ne bi se bilo loše pozabaviti niti s malo strateškog planiranja.

Godina će biti ugodna, ali i napornija pa će biti vrlo važno dobro odrediti prioritete jer će vrijeme koje ćete imati na raspolaganju biti prilično ograničeno. U usporedbi s drugim godinama bit ćete izloženi manjem stupnju negativnosti od strane drugih ljudi, ali i dalje bi mogli ostati glavna meta zlih jezika. Nemojte se previše zamarati time. Umjesto toga posvetite se pozitivnijim stvarima i iskoristite sve prilike koje vam se pruže. Materijalna situacija bit će dobra, a mogućnosti da postane još bolja bit će sasvim dovoljno. Ipak budite oprezni i ne upuštajte se u rizike bez promišljanja, a oprez se savjetuje i kod potrošnje. Vaše zdravlje bit će prosječno, ali problema bi moglo biti kod starijih članova obitelji. U vezama bi moglo biti manjih nestabilnosti, ali bez većih posljedica ako se od početka pravilno postavite.

Karijera

Na poslu vas ove godine očekuje puno zabave i uživanja. Usprkos brojnim aktivnostima i manjku vremena osjećat ćete se produktivno i zadovoljno. Uz to nadređeni i suradnici sami će vam nuditi pomoć svaki put kad se suočite s problemima. Bit će i mnogo onih koji će vam indirektno pomagati pa bi cijela poslovna godina trebala proći vrlo glatko. Naravno, bit će i onih koji će vam pokušati odmoći, ali to vas neće uspjeti omesti. Usredotočite se na pozitivne stvari i maksimalno iskoristite svaku priliku koja vam se pruži.

Iako će posao teći bolje nego prošle godine morate biti na stalnom oprezu i ne uzimati dobre prilike zdravo za gotovo jer bi one brzo mogle nestati. Nemojte pretjerivati s poslovnim zadacima, bolje je ostati usredotočen na nekoliko bitnih stvari nego prekasno shvatiti da vam se pažnja raspršila na mnogo manjih koje na kraju nećete stići obaviti.

Probleme na poslu mogla bi vam stvoriti ogovaranja ili svađe, ali nemojte trošiti previše energije na takve stvari i radije se posvetite nečem kreativnom. Godina pred vama bit će dobra za početak ostvarivanja poslovnih planova koje ste osmislili ranije. Ako se odlučite za širenje posla ili implementaciju tih novih planova nemojte se zanositi uspjehom i pažljivo isplanirajte svaki detalj kako ne bi završili u dugovima.

SVINJA DATUMI30. 1. 1911. - 17. 2. 1912.
16. 2. 1923. - 4. 2. 1924.
4. 2. 1935. - 23. 1. 1936.
22. 1. 1947. - 9. 2. 1948.
8. 2. 1959. - 27. 1. 1960.
27. 1. 1971. - 14. 2. 1972.
13. 2. 1983. - 1. 2. 1984.
31. 1. 1995. - 18. 2. 1996.
18. 2. 2007. - 6. 2. 2008.

Materijalna situacija

Prilika za povećanje prihoda ove ćete godine imati mnogo. Neke ćete otkriti sami, a neke će vam ponuditi drugi. Zato budite otvoreni i prihvatite dobre stvari koje vam se nude kako bi ih mogli maksimalno iskoristiti. Oprez je ipak nužan jer otvorenost sa sobom nosi i mogućnosti za prijevare pa se savjetuje da prije nego neku priliku prihvatite sve dobro provjerite sami.

Zbog svoje darežljive prirode za očekivati je da ćete sreću koja vas prati dijeliti s drugima. Kada se radi o materijalnim sredstvima ipak budite pažljivi i sačuvajte nešto i za sebe kako ne bi razdijelili sve. Pazite na potrošnju i kontrolirajte sebe i svoje račune.

Veze

Ako niste u vezi godina će am donijeti mnogo prilika za širenje kruga poznanika i upoznavanje zanimljivih ljudi. No, nemojte zbog toga srljati u veze, radije ostavite sebi i drugoj osobi više vremena za upoznavanje.

Ukoliko ste u vezi mogli bi se suočiti s više trzavica nego protekle godine. Partner ili partnerica vrlo će se vjerojatno osjećati zapostavljeno zbog vaše angažiranosti na drugim poljima, a zbog češćih druženja mogla bi se pojaviti i ljubomora. Budite svjesni bolje polovice i njenih osjećaja. Potrudite se da zajedno provodite što je više vremena moguće i, što je još važnije, da ga provodite kvalitetno.

Zdravlje

Stabilno je najbolji opisi vašeg zdravstvenog stanja tijekom godine koja slijedi. Naznaka teških ozlijeda i bolesti ne bi trebalo biti. Ono na što ipak morate obratiti pozornost je briga o samima sebi. Kako ćete biti izloženi bržem ritmu života, rada i druženja mogli bi zapostaviti brigu o zdravlju. Imajte na umu da si bez obzira na poslovna zaduženja morate ostaviti dovoljno vremena za kvalitetan odmor. Nema potrebe da si kradete vrijeme za odmor kako bi radili. Upravo suprotno, kako bi ubrali najbolje plodove u narednoj godini morate biti odmorni, zdravi i bistrog uma. Ono na što ćete ipak morati obratiti pažnju su stariji članovi obitelji koji bi mogli imati problema pa bi bilo dobro da provodite više vremena s njima.

Okolina

Općenito gledajući čeka vas godina s mnogo druženja i novih poznanstava. Problema u međuljudskim odnosima trebalo bi biti znatno manje nego prijašnjih godina. Biti će onih koji će vas ogovarati i biti negativno nastrojeni, ali trud će im biti uzaludan. Imajte na umu da većina tih osoba neće imati ništa protiv vas osobno nego će ih voditi zavist i ljubomora zbog toga što će na vama biti vidljivo da ste uspješniji i sretniji nego prije.

Upravo zbog vidljive uspješnosti kojom ćete zračiti mogli bi susresti neke stare poznanike koji su vas u prošlosti napustili u teškim trenucima, a sada će se htjeti vratiti kao veliki prijatelji. Kao i uvijek u takvim situacijama prijateljsko raspoloženje nije loše, ali uz nužan oprez. Najbolje će ipak biti da vrijeme posvetite pravim prijateljima i iskrenim osobama na koje možete računati i s kojima možete surađivati.

Ostali znakovi:

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Pročitajte i Svinja - kineski godišnji horoskop 2011

28.12.2009. 16:19:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ana-marija
    31.01.2010. 20:00
    fora
  2. avatar
    Dinamitas
    01.03.2010. 13:06
    SVAKA CAST ! JOS DA VJERUJEM PA BI BILO DOBRO ALI IPAK SVAKA CAST ZA OVOLKI TEXT HAHA :D
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh