« Zagreb
objavljeno prije 4 dana i 3 sata
IDEMO!

Svi u Voltino na 22. Memorijalni malonogometni turnir

22. po redu Memorijalni malonogometni turnir Voltino održava se od petka 21. do nedjelje 23.6. u počast poginulim braniteljima ovog naselja

Po 22. put...
Po 22. put... (Arhiva)
Više o

voltino

,

22. Memorijalni malonogometni turnir

22. po redu Memorijalni malonogometni turnir Voltino odvija se od petka 21. do nedjelje 23.6. u počast poginulim braniteljima ovog naselja. Najvažnija sporedna stvar na svijetu, vrijedne donacije, zabava za sve generacije te ljubav prema nogometu i kvartu... Ovako bismo ukratko mogli opisati jedan od najvećih i najstarijih zagrebačkih turnira na otvorenom.

Memorijalni malonogometni turnir u Voltinom već godinama privlači najbolje malonogometne timove, a uz sjajne duele na terenu i nenadmašnu atmosferu, utakmice s tribina prati mnoštvo gledatelja svih generacija. 24 snažne momčadi natjecat će se i ove godine u sustavu 5+1 za bogati nagradni fond od čak 4.500 eura i prijelazni pehar.

  • 1. mjesto 3.000 €

  • 2. mjesto 1.000 €

  • 3. mjesto 500 €

Prošle godine je prijelazni pehar "Josip Kuže" osvojila ekipa Unije Betona, a dečki su i ove godine potvrdili dolazak i pokušaj obrane ove snažne titule među ostalim fantastičnim timovima.

Nogomet se vratio u Voltino na male golove i velika vrata

Dođite i podržite glasno svoju ekipu. Vikend od 21. do 23.6. atraktivan je za igrače, ali i za posjetitelje koji će zasigurno glasno bodriti svoje omiljene ekipe. Naravno, uz vrijedne nagrade za sudionike, tu je i bogat gastro program, hrana, piće po prigodnim cijenama te zabava za najmlađe - napuhanci, glazba, kokice i razne igre. Uz to, ove ćete godine moći kupiti i majice sa znamenitostima kvarta i ponosno ih nositi svuda.

Turnir i ove godine ima humanitarnu notu

Organizatori Memorijalnog malonogometnog turnira Voltino i ove godine planiraju donaciju Klubu roditelja nedonoščadi „Palčići", nakon što su im prošle godine donirali sakupljenih 3.000 eura.

"Hvala svima koji su prošle godine pomogli da ova vrijedna donacija dođe do onih kojima je potrebna, našim Palčićima. Pozivamo sve ljubitelje nogometa, iz svih zagrebačkih kvartova da dođu u Voltino. Prošle godine se odigrala revijalna utakmica u čast legendi, Josipu Kužeu, a ove godine, u nedjelju 23.6. u 18h spektakl najavljuju veterani GNK Dinamo i veterani Futsal Dinama", poručuje jedan od organizatora Matija Ceraj

Vidimo se na 22. po redu Memorijalnom malonogometnom turniru Voltino od 21. do 23. lipnja.

14.06.2024. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh