« Televizija
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
DISCOVERY

Sunbeam, legendarna jurilica Jamesa Bonda, je glavna zvijezda serije Trgovci automobilima

Nevjerojatne transformacije uključuju i Sunbeam Alpine iz 1963. - klasičan britanski sportski automobil, koji je, usto, i prvi automobil Jamesa Bonda koji se pojavio na velikom ekranu

Kako restaurirati legendu?
Kako restaurirati legendu? (Discovery Channel)
Više o

Discovery Channel

,

Trgovci automobilima

,

Sunbeam Alpine

Iskusni trgovac automobilima Mike Brewer i vrhunski mehaničar Edd China vraćaju se u akciju te pronalaze i restauriraju stare legendarne automobile da bi ih potom prodali i dobro zaradili, sve pred kamerama Discovery Channela.

U svakoj epizodi Mike želi pronaći automobil koji ima potencijala za zaradu, te ga predaje Eddu koji mu mora vratiti staru slavu. Serija je nabijena napetošću jer Edd najčešće dobiva automobile koji su stari i po nekoliko desetljeća, a Mikeova želja za zaradom povećava rizik od mehaničkih problema.

Nevjerojatne transformacije uključuju i Sunbeam Alpine iz 1963. - klasičan britanski sportski automobil, koji je, usto, i prvi automobil Jamesa Bonda koji se pojavio na velikom ekranu te snažni i luksuzni Mercedes 500 SEC iz 1983.

Mogu li dečki ovim automobilima vratiti staru slavu i, što je još važnije, na njima dobro zaraditi? Pratite Trgovce automobilima srijedom u 22:00 na Discovery Channelu.

01.02.2017. 10:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh