« Zagreb
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
SJAJAN VIKEND

Street Life na Zagrebačkom Velesajmu

Vikend urbane zabave Street Life oživjet će Zagrebački Velesajam 24. i 25. svibnja uz glazbu, zabavu i sajmove

Street Life na Velesajmu
Street Life na Velesajmu (ZV)
Više o

Street Life

,

Zagrebački velesajam

Na Zagrebačkom velesajmu 24. i 25. svibnja 2014. očekuje vas dva dana dobre ulične zabave i druženja uz bogat program - Street Life.

BIC spring market (razmjena, kupnja, prodaja i servis rabljenih bicikala). Lijepo vrijeme je idealno da automobile zamijenimo s biciklima. Čuvamo zdravlje i prirodu! Svim mladim, talentiranim ljudima dajemo priliku da ih se vidi i čuje.

Snimili ste pjesmu, svirate s ekipom za svoju dušu? Dođite i predstavite se na ZV Street life-u. Dosta vam je komercijalnog zvuka koji trešti sa svake radio stanice? Nikakav problem.

Posjetite nas na Street life-u i uživajte u novim, neotkrivenim zvukovima. Poslušajte bendove poput Londinera Vikend revolucije. Poklonite svojim ušima praznik.

Zaljubljenici u antikvitete pronađite baš svoj predmet u Antik&design buvljaku. Prodajte, razmijenite, kupite različite starine, antikni namještaj, porculan, stare fotografije, numizmatičke zbirke, slike, knjige, satove, staro oružje. Dođite i pogledajte našu ponudu

Osvježite svoju kolekciju po povoljnim cijenama, preuredite dom ili kupite nekome poklon.

Prošećite kroz naš mali buvljak i u ponudi možda nađete neki rijedak i vrijedan primjerak, porculansko posuđe, staru fotografiju, zanimljive slike, dugo traženu knjigu, numizmatičke zbirke ili stare satove.

Garantiramo vam dobar ulov i odličnu zabavu!

Roditelji povedite svoje najmlađe i dok se oni bezbrižno zabavljaju na poligonu napravljenom baš za njih vi se odmorite uz osvježenje i prošećite kroz naš buvljak. Ponesite i dekice i sa svojim najbližima uživajte u pikniku na travi. Glazbu za Vas tijekom dva dana bira DJ Hrwo E.

Vježbajte s nama uz street workout. Street workout ili ulično vježbanje bazira se na vježbama vlastitim tijelom, zanimljivo je kako za vježbače tako i za publiku. Naučene vještine povezuju se i prezentiraju uz muziku kao freestyle.

Održat će se i Nogometni street turnir - Medo za sve fletne i spretne.

Očekuje vas jedan zanimljiv vikend uz zabavu, sport, glazbu, ples, fini zalogaj i dobru okrepu.
Radno vrijeme je od 11:00 do 23:00 sata. Cijena ulaznice iznosi 10 kuna.

09.05.2014. 12:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh