« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
MMM

Što znakovi horoskopa traže u ljubavi

Svaki znak horoskopa u ljubavi traži nešto specifično, pa je tako Bikovima presudna nježnost, Blizancima komunikacija, dok će Škorpioni tražiti iskrenost

Znakovi horoskopa i ljubav
Znakovi horoskopa i ljubav (Arhiva)
Više o

Ribe

,

ljubav

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan voli partnere koji su s njim izravni i otvoreni, bez zadrški, no istovremeno ovnovska nestrpljivost lako može upropastiti vezu. Jednostavno ne mogu smisliti da im partner nešto skriva.

Bik je sav za nježnost, bez obzira na to kako izgledao, a grubosti i prostote ne idu uz ovaj znak. Kako je Bik vrlo uglađena osoba, nema šanse da partner bude netko s pomanjkanjem dobrog kućnog odgoja. 

Blizanci jednostavno moraju komunicirati, bez obzira na način - telefon, SMS, chat, sve im je dobro dok je svakodnevno, no vole i dodire i mirise. S Blizancem u krevetu morat ćete naučiti da razgovori nikad ne prestaju.

Rak traži osjećaj sigurnosti, no jednako im je važno osjetiti da i oni štite svog partnera, što im zajedno stvara okruženje u kojem se ugodno osjećaju. Zagrljaj osobe kojoj su potpuno vjerni i puni povjerenja prema njoj je Raku kao zrak i voda.

Lav treba osjećaj slobode kako bi bio iskren i nježan, no ujedno i razigran kao malo dijete, jer to je nešto što im treba gotovo najviše na svijetu. Samo iz takve zaigranosti Lavovi mogu u sebi raspaliti pravu strast.

Djevica traži iskrene i dobre partnere koji su spremni pomagati, tako da osvojiti Djevicu nije neki problem - pomažite djeci, psima, starijima i nemoćnima i one tome sigurno neće moći odoljeti.

Vaga traži skladan i miran život, uzburkane vode nisu njihova priča, tako da od partnera u prvom redu očekuju prilagodljivost i sposobnost stvaranja takve atmosfere. S njima je jednostavno - ako vide da se trudite u bilo čemu, nagradit će vas i oprostiti greške.

Škorpion je predan u ljubavi, tako da su dvije osnovne karakteristike koje traži od partnera poštenje i iskrenost. Bez toga se osjećaju izdano, što je definitivno loše za partnera. Uz to, naravno, mora biti i fantastičnog seksa.

Strijelac traži darežljive partnere, no ne toliko u smislu materijalnog koliko predavanja vezi i njemu kao partneru. Uz to, partneri Strijelca moraju povremeno biti spremni biti s njima u centru pažnje.

Jarac ne podnosi lijenost, tako da su mu na prvom mjestu poštovanje i radna etika, a na taj način gleda i ljubavne odnose. Jarca se ne smije uzimati zdravo za gotovo, a ako ga previše hvalite, mogao bi se uvrijediti.

Vodenjak je u stalnoj potrazi za novim uzbuđenjima, tako da mu eksperimenti svih vrsta nisu strani, a posljedično i partner mora biti otvoren na nove ideje. Netko tko niti smrdi niti miriši definitivno nije njihov izbor.

Ribe su najosjetljiviji znak horoskopa po svim pitanjima, tako da treba biti jako pažljiv kako se ne bi povrijedili njihovi osjećaji. Traže partnera koji je spreman u svakom trenutku ostaviti sve kako bi ih utješio.

29.01.2015. 15:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh