« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
COOL

Što znakovi horoskopa traže na internetu

Kako znak horoskopa određuje karakter osobe u velikoj mjeri, ne čudi da svaki znak ima neke svoje preferencije u surfanju internetom

Što zanima Ribe, a što Rakove
Što zanima Ribe, a što Rakove (Shutterstock)
Više o

internet

,

Ribe

,

Rak

,

surfanje

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan je zainteresiran za zdrav način života i organsku hranu, a uz to i za razne besplatne stvari poput videa s vježbama. No, informacije će prikupiti i nestati s interneta, njemu je i dalje sve uzbudljivije raditi uživo. 

Bik koristi internet kao inspiraciju za nove poslovne ideje i informacije o predstavama, izložbama i koncertima. Kako obožava kuhati, ne čudi da su mu omiljene stranice prepune slasnih recepata. 

Blizanci se najviše dopisuju s prijatljima preko svih mogućih društvenih mreža, no ujedno i traže informacije važne za posao, a naročito uživaju na stranicama s najnovijim tehnološkim gadgetima.

Rak je praktičan i na internetu traži savjete za uređenje i opremanje kuće, a ništa manje od Bikova ih ne zanimaju i recepti koji su obavezno na nedjeljnom obiteljskom ručku.

Lav se obožava odmarati uz igrice na internetu, no glavna su im zabava ipak sajtovi o putovanjima. Vole i savjete za zdrav život i prehranu, a što se tiče posla, zakačit će se za svaki zanimljivi članak o ekonomiji i marketingu.

Djevica od svih znakova najviše posjećuje stranice s temama o higijeni i zdravlju, a online planeri i savjeti za bolju organizaciju uvijek su im otvoreni u barem jednom prozoru. Uradi sam je izmišljen za njih ...

Vaga će se izgubiti u bespućima interneta tražeći informacije o modi, ljepoti i umjetnosti, a internet im služi i kao izvor glazbe, filmova i serija o kojima su jednostavno ovisni.

Škorpion prednjači u posjetama, pogađate, erotskim sadržajima, no kako obožavaju teorije zavjere, u njihovim bookmarksima bit će stotine stranica alternativne medicine i paranormalnih aktivnosti.

Strijelac surfa bez kraja i konca, jer ga zanima apsolutno sve. Ipak, na prvom mjestu su zabavni sadržaji i glazba, a kako obožavaju putovati, ne čudi da su zapamtili sve relevantne stranice s odličnim popustima na putovanja.

Jarac na internetu uglavom traži sadržaje vezane uz posao kojim se bavi, a osim toga voli stranice s uradi sam savjetima i ostalim praktičnim stvarima. No, uz Ovna provodi najmanje vremena online.

Vodenjak je najveći ovisnik o internetu od svih znakova, jer internet je mjesto na kojem se osjećaju kao kod kuće - mogu pronaći baš sve što ih zanima, a toga je puno.

Ribe vole razne teme, od astrologije i tumačenja snova do poezije i umjetnosti, a naročito uživaju u serijama i filmova. Potrebu za druženjem zadovoljavaju na forumima. 

25.12.2014. 14:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh