« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
EH, DA ...

Što znakovi horoskopa ne rade - nikad!

Svaki znak horoskopa ima određene granice koje u nekim stvarima jednostavno neće i ne može prijeći nikada u životu - vrijeme je da saznate koje

Evo što znakovima horoskopa ne pada ni na kraj pameti
Evo što znakovima horoskopa ne pada ni na kraj pameti (FreeDigitalPhotos)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

osobnost

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

karakter

,

znakovi horoskopa

Horoskop prilično precizno govori o karakteru znakova zodijaka, a jedna od glavnih stvari koje trebamo znati su vrijednosti koje zastupa pojedini znak jer nam one govore važnu stvar - što nikad neće napraviti. Pa, da vidimo ...

Ovan - vjerojatno znate da se radi o vatrenom znaku koji ima sve kvalitete pravog lidera, pa vas ne treba čuditi da nikad neće - tražiti nekoga dozvoli da napravi nešto. Naravno da će napraviti po svom ...

Bik - njegova tvrdoglavost i čvrsti stavovi čine ga pouzdanim partnerom, no jednako tako i osobom koja sigurno neće surađivati s osobama koje prvo naprave neku stvar, da bi tek kasnije tražili dopuštenje za to, pa znajte - ako ga niste obavijestili što ćete raditi, zaboravite na njega. 

Blizanci - možete vi njima doći s najboljim argumentima koji bi ih trebali uvjeriti da nešto u životu rade pogrešno, no njihova fascinacija svijetom u kojem žive je tolika da nemaju ni volje ni vremena za kritičare, ma koliko dobronamjerni bili.

Rak - kad ovaj znak voli, to čini cijelom svojom osobom i ne obazire se ni na što drugo, tako da u jednu stvar možete biti sigurni - ako ste njegova voljena osoba, nema šanse da vam okrene leđa, ma kakve okolnosti bile.

Lav - ovaj znak ne može si dozvoliti usporavanje svojih planova i želja, tako da kad mu/joj nešto nedostaje, to će i pronaći, pa makar trebao okrenuti Zemlju naglavačke. Ne odustaje, nikad!

Djevica - jedna od stvari koja snažno obilježava ovaj znak je njeno podrijetlo koje nikada, ali baš nikada ne zaboravlja, pa je možete lako prepoznati po uživanju u malim, svakodnevnim stvarim koje je podsjećaju na to - domaća kuhinja, miris cvijeća, bose noge na travi ...

Vaga - trebaju ravnotežu, baš u skladu s imenom svog znaka, što praktično znači da toksičnim ljudima u njihovom društvu nema mjesta, bez obzira na to koliko možda važni bili.

Škorpion - izravno i u glavu, njihova je deviza, pa iako su po prirodi kriptični, tajnoviti i zatvoreni prema ljudima, nikad neće koristiti izgovore pred najbližim osobama već će reći pravu i punu istinu.

Strijelac - ne može šutjeti bez obzira na posljedice, pa će uvijek, ali baš uvijek reći sve što mu je na umu, ne brinući pritom za posljedice koje bi zbog toga mogli trpjeti oni koje će spomenuti.

Jarac - u njihovom svijetu nema mjesta negativnostima bilo koje vrste, jer im je mentalna higijena jedna od najvažnijih stvari u životu, pa se sigurno neće zamarati negativnosti već će ih jednostavno prebrisati. 

Vodenjak - ovaj znak uvijek mora biti najbolji. Iako se čini da kompetitivnost nije važno obilježje Vodenjaka, to je pogrešna percepcija - kako jako dobro zna svoj golemi potencijal, nema šanse da stane prije nego što postane najbolji u onome što želi..

Ribe - bez obzira na svu osjetljivost i emotivnost, Ribe nikada neće dopustiti da ih negativna iskustva spriječe u ostvarivanju njihovih želja, pa tako svaku pogrešku vide kao priliku za novi rast i razvoj, unatoč svim isplakanim suzama na nečijem ramenu.

25.11.2016. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh