« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
HMM ...

Što vam govori karmički horoskop

Indijska astrologija kaže da vam horoskopski znak otkriva kakvu karmu trebate odraditi u ovom životu

Koji zadatak imate u ovom životu
Koji zadatak imate u ovom životu (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

karma

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

karmički horoskop

Kakvu karmu imate u ovom životu i što sve trebate napraviti temeljem iskustava iz prošlih života reći će vam indijska astrologija, pa pročitajte što kaže za vaš znak horoskopa:

Ovan u ovom životu ima velik izazov, a taj je shvaćanje da se svijet ne vrti samo oko njega i da ponekad treba drugu osobu staviti ispred sebe. Impulzivnost je izazov broj dva, preciznije, njeno obuzdavanje koje može dovesti u materijalne probleme.

Bik je toliko tvrdoglav da se o tome ispredaju legende, tako da mu je za ovaj život zadan zadatak priznati barem jednom da je netko drugi u pravu, a uz to treba nadvladati osjećaj usamljenosti koji je posljedica te iste tvrdoglavosti. 

Blizanci imaju prilično neugodan zadatak suočavanja sa stvarnošću i njenog prihvaćanja, što je zbog njihove sklonosti zidanju kula u oblacima prilično zahtjevno. Kao šlag na tortu dolazi i izazov vjernosti partneru.

Rak je prilično sramežljiv znak, zatvoren za druge ljude, pa je glavni zadatak otvaranje i nadvladavanje pesimizma i depresije, čime će se uspješno sačuvati mentalno zdravlje, a i spriječiti ljubavni problemi.

Lav se cijeli život bori s vlastitom arogancijom, sa zadatakom da prisili sebe samoga da postane manje površan i sebičan, a karma mu nosi financijske probleme koji stalno stoje na putu ostvarenja zadatka. 

Djevica mora nadvladati svoj poriv za kontrolom svega i svakoga oko sebe, a uz to će se morati stalno boriti s nedostatkom ljubavi i priznanja za svoj rad, što treba izvršiti uspješno kako ne bi pala u depresiju. 

Vaga mora naučiti kako prestati okrivljavati druge za svoje vlastite probleme i donositi teške odluke na vrijeme, a sve s ciljem kako ne bi život provela kao žrtva.

Škorpion mora naučiti vladati svojim željama i osjećajima, te spriječiti da ga njegova impulzivnost ne odvede u neku krajnost ili probleme koji će postati nerješivi. Iskušenje okultnog je uvijek tu, oduprite se ...

Strijelac će provesti život savladavajući izazov prihvaćanja obaveza i samoživosti, jer i oko njih postoje jednako vrijedni ljudi za koje se treba brinuti i boriti.

Jarac ima naizgled jednostavan zadatak shvaćanja da novac nije sve u ovom životu, no za njegovu je prirodu to jednako teško kao bilo koji drugi karmički zadatak nekog drugog znaka.

Vodenjak se mora u ovom životu koncentrirati na stvari koje su mu stvarno važne, a ne gubiti vrijeme na lutanje u mislima, što vodi odugovlačenju.

Ribe trebaju naučiti kako mogu biti same, da ne provode život u uzaludnoj potrazi za drugom polovicom sebe, a uz to se moraju odhrvati zanosnom zovu poroka i ovisnosti.

09.08.2013. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh