« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
HAPPY

Što usrećuje znakove horoskopa

Znakovi horoskopa imaju svoje male tajne i veselja, tako da nije loše znati što će vašeg partnera ili osobu koja vam se sviđa najviše razveseliti

Usrećite partnera u trenu
Usrećite partnera u trenu (Screenshot)
Više o

sreća

,

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan voli kad mu netko kaže da je najbolji, jer se na taj način hrani njegov ogromni ego i smanjuje agresivnost

Bik je znak kojeg nije teško usrećiti - bit će dovoljno da mu pokažete koliko je vrijedan za vas ili da pohvalite njegov izgled

Blizanci su znak koji najviše voli ogovarati od svih znakova zodijaka, pa je za njegovu sreću potreban sugovornik za tračanje

Rak je kućni tip koji će cijeloga sebe uložiti u svoju kućicu, ma kako malena bila. Svaka pohvala njegovog doma ispunit će ga beskrajnom srećom.

Lav je prepun sebe, najblaže rečeno, a ma koliko vi njega hvalili, ne možete to napraviti bolje od njega - pustite ga da govori i on će biti sretan kao malo dijete koje je dobilo omiljenu igračku.

Djevica svojom racionalnošću i staloženošću nije osoba koju je lako razveseliti, no kad im preporučite dobru knjigu ili zatražite savjet za kupovinu odjeće, uspjete ćete i u toj misiji.

Vaga najviše na svijetu mrzi konflikte i napravit će sve da do njih ne dođe, tako da je partner spreman na dogovor i kompromis ispunjava neizrecivom srećom.

Škorpion je nemiran duh koji stalno smišlja neke nove avanture ili zavjere, tako da je najsretniji kad ga se pusti na miru i da mu se sloboda da radi što god hoće.

Strijelac je, bez obzira na vanjštinu, prilično nesiguran u sebe, tako da ćete ga lako razveseliti ako mu date slobodu da nešto stvara i podržite ga u tome.

Jarac je precizan, dosljedan i tvrdoglav u svojim naporima za postizanje blagostanja, pa kad ga netko pohvali za dobro napravljen posao, on je u sedmom nebu.

Vodenjak iznad svega cijeni slobodu, tako da će biti presretan kad nađe partnera koji ga neće gušiti

Ribe su sretne s malim, hedonističkim stvarima - odvedite ih na najbolju kavu u gradu ili otvorite bocu vrhunskog vina i njihovoj sreći nema kraja.

05.12.2014. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh