« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
ZANIMLJIVO

Što rade znakovi horoskopa na plaži

Znakove horoskopa možete lako prepoznati po njihovom ponašanju na plaži, evo kako se svaki od njih ponaša kad se izloži suncu

Kako na plaži prepoznati Ovna, a kako Raka
Kako na plaži prepoznati Ovna, a kako Raka (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

plaža

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan na plaži ne može sjediti mirno, uvijek će raditi nešto što se drugi ne usude, a kako su im živci tanki, pokazivat će svoje tijelo umjesto da se ispruže i uživaju u suncu

Bik je car na plaži, inače sve nema smisla, pa će preseliti dnevnu sobu i hladnjak na plažu u vidu gigantskih luftića, ležaljki, prijenosnog hladnjaka punog cuge ... jedini problem Biku na plaži može stvarati glad, pa se zato pomno priprema.

Blizanci su i inače ovisni o informacijama, pa će na plaži biti u svom elementu - upoznat će sve koje mogu, stalno se krećući među ljudima i flertati sa svakim tko im uzvrati pogled.

Rak je, iznenađujuće, avanturistički nastrojen kad je odmor u pitanju pa će pokušati otići na pusti otok, recimo. No, kad ga prisile na normalnu plažu, bit će miran kao bubica - ležati, čitati i prisluškivati druge.

Lav je zaigrano dijete na plaži, apsolutno najaktivniji i uvijek za nešto novo. Prepuni dobre energije osvajat će sve oko sebe, a ako dođu u priliku, kupat će se goli. Uvijek.

Djevica bi radije bila na planini nego na plaži, tamo se stalno maže, traži hlad i buni se da je vruće, no naravno da ima apsolutno sve što treba i ne treba ... pa i signalnu raketu i nož za morske pse.

Vaga je na plaži u svom elementu i lako je možete prepoznati - najzgodnija je na plaži, ima golemu torbu punu svih mogućih rekvizita i žudi za društvom, jer će se dosađivati ako mora samo ležati i sunčati se.

Škorpion obožava plažu, sve im je tamo zabavno, ronit će i skakati do iznemoglosti, gnjaviti bolju polovicu i nagovarati je na seksi igrice u vodi, u šumici, iza kamena ... svugdje.

Strijelac obožava se popratne zabave na plaži, potrošit će pravo bogatstvo na vožnje na bananama ili padobrane, no uz to će vrlo pažljivo postići pravu boju kako bi se poslije moglo dugo vidjeti da je bio na moru.

Jarac je, naravno, i na plaži praktičan do bola, pa ima sve što mu treba i to u najboljoj i najpraktičnijoj varijanti - torba je nešto poput supersaka Sport Billyja. Najveće mu je veselje dobra knjiga i prisluškivanje.

Vodenjak je lako prepoznatljiv na plaži - to je onaj koji spava nakon što je napravio sve moguće gluposti koje se mogu zamisliti s nekim Škorpionom, nasmijao sve oko sebe i s Lavom popio dobar dio ponude obližnjeg kafića.

Ribe jednostavno obožavaju more i plaže, plivaju do iznemoglosti, traže udaljene i najbolje plaže, a stalno će nagovarati društvo na piknike i roštilje kako ne bi morali biti kod kuće, nego negdje u blizini mora.

18.07.2015. 16:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh