« Horoskop
objavljeno prije 10 godina
NEMA ZABORAVA

Što pamte znakovi horoskopa?

Svaki znak horoskopa ima neke stvari koje će vrlo brzo zaboraviti, no jednako tako ima i onih koje će pamtiti poput slona

Slonovi pamte sve, a znakovi horoskopa ponešto ...
Slonovi pamte sve, a znakovi horoskopa ponešto ... (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan će uvijek pamtiti odluke iz mladih dana za koje vjeruje da su bile pogrešne, iako obično nije opterećen prošlošću. Znači, ako misli da je pogriješio karijeru, o tome ćete često slušati.

Bik ne očajava nad svojom sudbinom, no, ipak će zapamtiti svaku situaciju u kojoj mu je nanesena neka nepravda - najčešće se radi o situacijama u kojima ga netko nije poštovao ili ga je izdao.

Blizanci lako opraštaju drugim ljudima, no sebi jako, jako teško. Kameleoni poput njih lako će se uklopiti svugdje, no, ako su napravili greške koje su ih koštale statusa ili nisu ostvarili potencijale, to će ih zauvijek progoniti. 

Rak je uvijek fokusiran na ljude, događaji su sporedna stvar, tako da će uvijek pamtiti ljubavna razočaranja jer mu je dom uvijek na prvom mjestu i želja kojoj stremi sve dok je napokon ne ostvari. 

Lav u principu nije znak koji je površan, no jednostavno ima takav mentalni sklop da ni za čim neće žaliti previše, pa tako ni pamtiti neke loše situacije u životu, osim rijetkih koje su ga koštale boljeg statusa ili novaca. 

Djevica živi u sadašnjosti, no lako upada u melankolično raspoloženje kad je sadašnjost pregruba, pa se prisjeća nekih stvari iz prošlosti, idealizirajući pritom sve što se tada dogodilo. 

Vaga je pravednik, uvijek i svugdje, tako da ako jednom slažete nešto i ona to otkrije, pamtit će vam do kraja života, izdaju jednostavno ne zaboravljaju, a bogami niti ne praštaju. 

Škorpion je, unatoč temperamentu, znak koji logično i razumno razmišlja, no sve to pada u vodu pred partnerovom prevarom. To ne zaboravlja nikad, jer ne može vjerovati da ga je netko prevario. 

Strijelac je prilično lakomislen kad su novci u pitanju, no, začudo, ipak ga grizu loše poslovne odluke i to iz razloga što sada nema taj novac koji je mogao imati i više uživati u životu. 

Jarac je vrlo trezven znak koji samom sebi ne dopušta nikakve slabosti, no kad razmišljaju o prošlim ljubavima prisjetit će se svega, kao i dobrih starih vremena s prijateljima. To se obično događa kad nekoga od njih izgubi, pa se nemojte čuditi što ga je to tako pogodilo. 

Vodenjak drži do svog ugleda na način da ne dozvoljava da netko od njega pravi budalu. Ne čudi stoga što su praktično jedine stvari koje će vječno pamtiti neka poniženja koja su mu priuštili drugi ljudi. 

Ribe jesu sanjari, no svjedeno će se prisjetiti propuštenih prilika koje su mogle njihov život odvesti u nekom drugom, produktivnijem smjeru. 

07.06.2014. 15:08:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh