« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
ZAPAMTITE :)

Što kod žena vole znakovi horoskopa

Svaki znak horoskopa ima neke sklonosti prema suprotnom spolu koje vrijedi znati, jer nije svejedno zavodite li Ovna ili Škorpiona

Evo što vole Bikovi, a što Strijelci
Evo što vole Bikovi, a što Strijelci (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

muškarci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Horoskop će vam vrlo precizno objasniti kakve žene vole muški predstavnici pojedinih znakova, što je informacija koja ponekad može biti od presudne važnosti za uspjeh u zavođenju.

Ovan - voli neovisne, samostalne i snažne žene koje jasno i glasno iskazuju svoje želje, a izazovi su im mala šala, pa je očito da je sposobnost ono što muškarce u ovom znaku najviše pali.

Bik - ženstvenost im je na prvom mjestu, nakon toga slijedi zabavan karakter i spremnost na podršku. Oborit će ga s nogu sposobnost da ga povremeno pokrene i razdrma iz učmalosti i rutine u koju često upada.

Blizanci - smisao za humor i kreativnost osvojit će svakog Blizanca, a inteligencija je u toj priči šlag na tortu. Muškog Blizanca, nepredvidivog i ludog, porebno je stalno iznenađivati nečim novim.

Rak - vjernost i posvećenost kradu srce Raka bez problema, no uz to ipak treba biti i malo ranjivosti kako bi je on mogao štititi i pomagati, paziti na nju i napraviti joj dom po svom ukusu.

Lav - kao što je i on željan reflektora, takva mora biti i dama koja će osvojiti njegovo srce jer mora moći pokazati da je osvojio najbolju od najboljih, koja je uvijek besprijekorna i savršena.

Djevica - samozatajnost se cijeni, a ako uz to idu pamet i ljepota, još bolje. Naravno, savršena žena za muškarca rođenog u ovom znaku mora imati i veliku dozu tolerancije za njegove mušice.

Vaga - samo savršenstvo dolazi u obzir, jer Vagama je to najvažnije i kod njih samih. Znači, vrh ponude - ljepota, humor, inteligencija i samouvjerenost. Težak zadatak, definitivno.

Škorpion - samo najbolje je njemu dovoljno dobro, pa ako ga osvojite, zapravo ste zaradili ogromni kompliment bez da ga je i izrekao. Avanturizam, strast i seksipil se podrazumijevaju..

Strijelac - njega je potrebno izuti iz cipela i stimulirati kako bi ga se osvojilo, natjerati ga da odgovori i na najveće izazove, a provokativnost je na prvom mjestu.

Jarac - samouvjerenost ga snažno privlači, no kombinirana s dovoljnom dozom nenametljivosti i vlastitom karijerom i snovima, kako bi imao ravnopravnu partnericu. Njemu domaćica ne treba..

Vodenjak - biraju šestim čulom, pa jednostavno morate biti posebni i svoji u svakom segmentu, a uz to uvijek napraviti ono što želite kako bi vas cijenio i poštovao.

Ribe - nježnost i velikodušnost glavne su karakteristike žene kakvu ovaj znak traži, pažnja prema ljudima i životinjama je nužno potrebna, a otvoren um je praktički obavezan.

19.11.2016. 15:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh