« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
ZANIMLJIVO

Što je u životu najvažnije znakovima horoskopa

Bikovima je, pogađate, najvažnije materijalno, Vagama ugoditi sebi i drugima, dok Vodenjaci najvažnijim smatraju slobodu

Što nam je važno kao znaku horoskopa
Što nam je važno kao znaku horoskopa (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

život

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

važne stvari

,

znakovi horoskopa

Ovan mrzi pretvaranje i glumu, drži do individualnosti i iznad svega im je važno da budu ono što stvarno jesu, kako oni, tako i svi oko njih. Uklopiti Ovna u neku normu je nemoguća misija.

Bik smatra da je ono što je stekao njegovo dok je svijeta i vijeka i nema šanse da to prepusti bilo kome drugome - jedino što ga zanima je materijalno, bez obzira koliko toga bilo, ali da je samo njegovo. 

Blizanci smatraju svoj um putovnicom koja će ih odvesti kud god požele, a njihove čarobne ideje daju im slobodu koju žele za sve - slobodu mišljenja koju cijene iznad svega ostaloga na svijetu.

Rak je empatičan i nježan iznutra, zabavan i zaigran izvana, a osjećaje će se truditi sakriti pred drugima i neće ih odavati nikome. No, kako su jaki, oni uživaju u njima i to im je najvažnije na svijetu.

Lav je ovisnik o sjaju reflektora i pažnji drugih ljudi, socijalna prava i jednakost su mu najveće gluposti na svijetu i napravit će sve samo da njegov luksuz ostane netaknuto. Mogućnost da se pokaže u najboljem svjetlu važnija mu je od svega.

Djevica je, s druge strane, ovisnik o informacija jer mora procesuirati sve mogućnosti prije nego što donese neku odluku. Ne čudi, stoga, da se za njih kaže da im je najvažnije na svijetu mogućnost da donesu informiranu odluku.

Vaga će napraviti sve što treba kako bi ugodila sebi i ljudima koje voli, pa čak i ako je za to povremeno potrebno podnijeti neku žrtvu - uvijek se bore i za sebe i za druge, jer im je važno svako područje života i, kao glavna stvar - ravnoteža.

Škorpion je najizdržljiviji znak koji točno zna što želi i nema toga što neće podnijeti kako bi do toga i došao. Nema veze radi li se o nekoj stvari ili osobi, on ne odustaje sve dok to ne bude njegovo.

Strijelac radi samo ono što želi, spontan je i voli zabavu, no nemojte ni slučajno pomisliti da se radi o površnom znaku - kad ih nešto stvarno zanima, istražit će sve moguće ne bi li došli do onoga što im je najvažnije - razumijevanje cijele slike.

Jarac traži svrhu u svemu oko sebe i onome što radi, želi vjerovati u ono što je odlučio da je vrijedno njegovog vjerovanja i traži pravo na izbor vlastitog puta. Kad ga okolnosti skrenu s njega, on će se sigurno vratiti i popraviti sve.

Vodenjak je pragmatični humanitarac prepun ideja koje su definitivno originalne - šokirat će vas iz prve, no poslije toga ćete u njima pronaći inspiraciju jer on mora sve naučiti kako bi podučio druge, objasnio im zašto se trebaju boriti. Sloboda je ono što vrednuje iznad svega.

Ribe su veliki pobornici slobode razmišljanja i govora, a njihov je vizionarski um često u svemiru koji drugi ne mogu ni početi shvaćati. No, kako u to snažno vjeruju, važno im je da to mogu i slijediti, pa je upravo vjerovanje nešto što najviše cijene. 

13.06.2015. 15:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh