« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
ŠMRC

Što će rasplakati znakove horoskopa

Ma koliko se vama činilo da iz Bika ili Jarca ne možete izmamiti niti suzu, ipak postoje neke karakteristične situacije u kojima će svaki znak horoskopa proplakati

Kad se puštaju suze
Kad se puštaju suze (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan plače kad je prevaren, iznevjern ili napušten, a ono što će im sigurno izazvati suze je bilo kakav oblik nasilja prema djeci na koje imaju stvarno nultu toleranciju.

Bik je čvrst i tradicionalan znak koji na prvi pogled jednostavno ne može plakati, no kad se u osami prisjeti ljubavi koju nije mogao ostvariti, suza sama krene.

Blizanci su, kao i svemu, svojeglavi, pa ne čudi da je glavni razlog zbog kojeg plaču - kad ne mogu dobiti ono što žele, a da ipak nisu tako grozni pokazuje činjenica da ih neljubaznost prema nemoćnima i starima uvijek rastuži.

Rak će se rasplakati i kad se netko drugi povrijedi, ne samo on, no jednako tako suze na oči im tjera bolest člana obitelji i nemogućnost realizacije zacrtanog.

Lav će suze također pokušati sakriti, no agresivno ponašanje prema djeci ili životinjama, nemogućnost da zaštite svoju obitelj ili bolest člana obitelji ipak će im natjerati suze na oči.

Djevica je naročito osjetljiva prema životinjama i starijim osobama, a uz to će ih rasplakati i tužne sudbine drugih ljudi, no jednako tako i kad im je povrijeđen ego.

Vaga jest nježna u jednu ruku, no ipak je u nekim stvarima čvršća nego što se bilo tko oko nje nada, a pratično jedina stvar koja ih može rasplati jest kad ih netko vara i laže im.

Škorpion će se rasplakati na raznim sretnim događanjima, ma koliko to izgledalo čudno - vjenčanja i rođenja djece su im posebno inspirativna, a jednako tako i uspjeh bliske osobe.

Strijelac ne može podnijeti nemoć, pa će se rasplakati ako ostanu bez novca, ali i kad vide da je netko siromašan i nema baš nikakvih sredstava za život.

Jarac će na većini događanja gdje svi puštaju suze ostati potpuno miran, no kad se odluči prošetati sjećanjima i ulovi ga nostalgija, poneka će se suza ipak spustiti niz obraz.

Vodenjak plače zbog ljubavi, pa tako možete očekivati prave potoke kad ostanu bez partnera kojeg su jako voljeli, no jednako tako će ih rasplakati i prijatelji koji su ih iznevjerili i izdali.

Ribe vole romantične filmove, no uz njih obavezno moraju imati i veliki paket maramica, a uz to će plakati kad shvate da netko njima manipulira i kad se osjećaju iznevjerene.

12.03.2015. 15:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh