« Znanost
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
FORA :)

Stephen Hawking izabrao novi glas na urnebesnoj audiciji

Hawking koji boluje od bolesti motoričkih živaca zbog čega govori pomoću kompjutera, na početku videa podsjeća da već više od 30 godina koristi isti glas, te da smatra da je vrijeme za promjenu

Ne, nije Liam Neeson :)
Ne, nije Liam Neeson :) (Screenshot YouTube)
Više o

Stephen Hawking

,

novi glas

Stephen Hawking snimio je humoristični video povodom Dana crvenih noseva, u kojem organizira audiciju za svoj novi glas na koju su se javile najveće svjetske zvijezde.

Hawking koji boluje od bolesti motoričkih živaca zbog čega govori pomoću kompjutera, na početku videa podsjeća da već više od 30 godina koristi isti glas, te da smatra da je vrijeme za promjenu.

Zatim možemo vidjeti niz svjetskih zvijezda poput Rebel Wilson, Liama Neesona, Eddieja Redmaynea, Kylie Minogue, Anne Kendrick, Stephena Fryja, Simona Cowella, pa čak i Miss Piggy, koji se trude impresionirati čuvenog znanstvenika kako bi bili "njegov novi glas".

Tako Neeson kratko poručuje: "Stephene, to sam ja. Naravno da to moram biti ja. Slušaj moj glas - dubok je, seksi i ima prstohvat fizike u sebi."

Komičarka Rebel Wilson, s druge strane, ne izgleda da se dobro pripremila za "ulogu": "Zdravo, ja sam Rebel Wilson i čitam ulogu Stephena Hawkinga. On je baš pametan lik i zaista mislim da se odlično slažemo."

Dok je Eddie Redmayne, koji je osvojio Oskara upravo za ulogu Hawkinga u filmu "Teorija svega", iznerviran što uopće mora prolaziti kroz audiciju. "Što, je l' to neki nastavak? Ako hoće da ponovo prolazimo kroz to, morat će mi platiti gomilu novca."

Kako su se zvijezde pripremile za audiciju i koga je Hawking izabrao na kraju, pogledajte u video snimci:


28.03.2017. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh