« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
WTA

Šprem igra na glavnom turniru u Parizu

Meč s Voracovom trajao je samo sat vremena i pet minuta, a mogao je i kraće da je Šprem zadržala sjajnu igru iz prvoga i u drugom setu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Karolina Šprem

,

WTA Pariz

,

Renata Voracova

Karolina Šprem dobila je tri kvalifikacijska meča na jakom WTA turniru u Parizu, te će nastupiti u glavnom turniru, čime je ponovila prošlogodišnji scenarij.

I 2009. godine je Šprem dobila tri meča u kvalifikacijama, potom je u prvom kolu bila bolja od Čehinje Petre Kvitove, da bi u drugom ispala od Amerikanke Serene Williams.

Ove godine nije izgubila niti jedan set u kvalifikacijama, a njenu dobru formu je osjetila i češka tenisačica Renata Voracova (114. na svijetu) koju je hrvatska tenisačica pobijedila 6-1, 6-3.

Meč je trajao samo sat vremena i pet minuta, a mogao je i kraće da je Šprem zadržala sjajnu igru iz prvoga i u drugom setu. Naime, u prvoj dionici Voracova nije imala niti jednu break šansu, dok je Šprem iskoristila tri od deset.

U drugom je Šprem počela više griješiti, ali nije vratila suparnicu potpuno u igru. Odigrala je dobro kraj seta i na kraju lako zaključila njihov prvi međusobni ogled u karijeri. (Totalsport)

WTA Pariz, kvalifikacije, 3. kolo:

Šprem (4) - Voracova (8) 6-1, 6-3

08.02.2010. 16:01:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh