« Ostali sportovi
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

Sportske aktivnosti s velikim popustima

Umjesto da potroše puno novaca, ovog vikenda sportaši mogu potrošiti hrpu kalorija, čak i pritom učiniti dobro djelo

Fotografija vijesti
Više o

kolektiva

,

sportski popusti

Nepredvidljivo vrijeme zbog kojih naši meteorolozi imaju krize identiteta ne smeta previše ljubitelje sportskih aktivnosti. Oni se samo sklone u zatvorene prostore, bilo da se radi o aktivnim sportašima ili onima koji su se specijalizirali za analize, komentare i navijanje iz pretežno sjedećeg položaja. No umjesto da potroše puno novaca, ovog vikenda mogu potrošiti hrpu kalorija, čak i pritom učiniti dobro djelo.

Kolektiva donosi posebne sportske ponude s velikim popustima pa od petka do nedjelje možete unajmiti nogometni teren s umjetnom travom ili polivalentnu sportsku dvoranu s čak 60% popusta. Sat vremena nogometa ovog vikenda preko Kolektive košta 99kn umjesto 250kn, a najam dvorane za košarku ili odbojku 129kn umjesto 320kn. Za one koji vole mirnije aktivnosti, tu je početni tečaj aikida sa 67% popusta.

U nesebičnoj akciji Kolektiva i košarkaši Cedevite organiziraju dobrotvornu prodaju ulaznica za utakmicu NLB lige protiv Crvene Zvezde. Ulaznice će na Kolektivinim stranicama koštati samo 5 kuna, a sav prihod od prodaje donirat će se u dobrotvorne svrhe. Prikupljena sredstva bit će uplaćena udruzi Trisomija 21, koja pomaže osobama oboljelim od Down sindroma i njihovim obiteljima. Budući da od samog svog početka Kolektiva donira u dobrotvorne svrhe po jednu kunu od svake prodane ponude, čak ćete i kupovanjem ostalih sportskih ponuda pomoći onima kojima je vaša pomoć najpotrebnija.

25.02.2011. 01:18:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh