« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
UNATOČ MIRNOM PROSVJEDU

Specijalci uhitili mljekare i maknuli traktore sa Slavonske

Policija je izvijestila da su tijekom noći s prometnice maknuti traktori koji su blokirali promet te su u policijsku postaju privedeni mljekari koji su prosvjedovali pred Dukatom

Više o

prosvjed seljaka

,

traktori u Zagrebu

,

traktori blokada

Zagrebačka je policija noćas privela mljekare koji već danima blokiraju Slavonsku aveniju kod Čavićeve, zbog čega je ona ponovno potpuno otvorena za promet od 1,40 ujutro, prenosi Hina.

Policija je izvijestila da su tijekom noći s prometnice maknuti traktori koji su blokirali promet te su u policijsku postaju privedeni mljekari koji su prosvjedovali pred Dukatom. Tijekom privođenja prosvjednika nije bilo incidenata i sve je proteklo mirno. U policiji nisu željeli iznijeti podatke koliko je osoba privedeno napomenuvši kako će javnost o tome biti izvještena tijekom jutra.

Zbor prosvjeda mljekara pred Dukatom u Zagrebu je jučer od 15,40 sati bila zatvorena Slavonska avenija kod Čavićeve u oba smjera, pa se promet preusmjeravao obilazno.

Proizvođači mlijeka, u organizaciji Hrvatskog saveza udruga proizvođača mlijeka, prosvjeduju deseti dan nezadovoljni otkupnom cijenom mlijeka, a sastanak Stručnog savjeta za praćenje stanja u proizvodnji i preradi mlijeka nastavit će se danas u 13 sati u Ministarstvu poljoprivrede, priopćeno je kasno sinoć iz Ministarstva.

23.02.2012. 09:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh