« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Šostar zaboravio na tretman Super Silve

PJEVAČICI je Poglavarstvo obećalo plaćanje oporavka
PJEVAČICI je Poglavarstvo obećalo plaćanje oporavka

IAKO je na nedavnoj sjednici Gradskog poglavarstva bilo odlučeno da će se Super Silvu, estradnu pjevačicu koja je prošle godine stradala u prometnoj nesreći, samo zdravstveno osigurati preko Grada, prema informacijama, koje je potvrdila i bivša folk pjevačica, gradska uprava Super Silvi platit će i tromjesečni oporavak u Stubičkim toplicama, vrijedan 25 tisuća kuna.

Podsjetimo, Zvonimir Šostar, pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo, na sjednici Poglavarstva održanoj u prosincu rekao je kako će Grad Zagreb Super Silvu samo zdravstveno osigurati, na što pravo ima svaki Zagrepčanin koji nije osiguran. Ipak, Silva je jučer u Stubičkim toplicama, specijalnoj bolnici za rehabilitaciju, doživjela velike neugodnosti jer su joj zaposlenici uprave Toplica rekli kako njezin boravak od mjesec dana još nije plaćen, a potrebno je platiti i unaprijed za sljedeći mjesec.

Izvor u Poglavarstvu jučer nam je rekao kako se Šostar odmara na jednom od inozemnih skijališta te je jednostavno zaboravio iz gradskog proračuna izdvojiti prvih devet tisuća kuna za oporavak pjevačice. 


Piše: JL
10.01.2008. 13:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh