« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
OPET

Snažna eksplozija uzdrmala Gajnice

Drugu noć za redom snažna eksplozija budi stanovnike zapadnog dijela grada

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

eksplozija

,

Vrapče

,

Gospodska

Snažna eksplozija probudila je stanovnike zapadnog dijela grada, a ovoga puta se dogodila na autobusnoj stanici u Aleji Bologne preko puta Gospodske ulice.

Ozlijeđena je jedna osoba koja je prevezena na hitnu pomoć i nalazi se izvan životne opasnosti. Sve hitne službe izašle su na teren kako bi pokušale utvrditi o čemu se zapravo radi. 

Policija ne želi ni potvrditi ni demantirati tvrdnje medija da se radilo o seriji eksplozija, kako tvrde neki svjedoci.

Očekuje se priopćenje policijske uprave tijekom jutra. 

Tramvajski promet je redovit, dok u autobusnom prometu linije: 122 (Črnomerec-Podsused-Centar), 123 (Črnomerec-Podsusedsko Dolje), 131 (Črnomerec-Bizek), 172 (Črnomerec-Zaprešić), 176 (Črnomerec-Gornja Bistra)  i 177 (Črnomerec-Poljanica-Gornja Bistra) od 04.00 sati prometuju obilazno, zbog zatvaranja Aleje Bolognja i to: Črnomerec-Ilica-Oranice-Stara Samoborska-Škorpikova-podvožnjak Huzjanova-Bolognja i dalje redovito svojim trasama.

Linija 120 (Črnomerec-Gajnice)  prema Gajnicama, prometuje obilazno i to: Ilica-Vrapčanska aleja-Bolnička-Dubravica-Gajnice, a iz Gajnica redovitom trasom do Ulice Medpotoki-Bolnička za Črnomerec.

Linije 124 (Črnomerec-Gornji Stenjevec) i 130 (Črnomerec-Borčec) iz Črnomerca prometuju redovitom trasom, a prema Črnomercu po Bolničkoj-Vrapčanska ulica-Ilica-Črnomerec.

Također, želimo izvijestiti cijenjene putnike kako je sav promet Ilicom, Bolognjom, Bolničkom i Starom Samoborskom u velikoj gužvi i zastoju", priopćili su jutros iz ZET-a.

 

11.01.2013. 08:19:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh