« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
DISCOVERY

Smrtonosni otoci na Discovery Channelu

Serijal se sastoji od šest epizoda kroz koje biolog i stručnjak za grabežljivce Dave Salmoni putuje na ne­ke od najsmrtonosnijih otoka koji su poznati ljudima.

Ovdje ne želite ići
Ovdje ne želite ići (Discovery Channel)
Više o

Discovery Channel

,

Smrtonosni otoci

"Smrtonosni otoci" novi je serijal Discovery Channela koji vas vodi na avan­turu diljem svijeta, a pratiti ga možete ponedjeljkom od 22 sata. Sastoji se od šest epizoda kroz koje biolog i stručnjak za grabežljivce Dave Salmoni putuje na ne­ke od najsmrtonosnijih otoka koji su poznati ljudima.

On istražuje daleke prste­naste koraljne grebene-atole i otkriva životinje koje ih nastanjuju. Lokacije koje ćemo vidjeti u serijalu uključuju ozloglašeni otok u južnom dijelu Tihog oceana koji je takvu reputaciju stekao zbog neobično velike koncentracije mor­skih pasa, zatim otok u Južnom Atlantskom oceanu koji je postao dom jatu ki­tova ubojica, te otok u galapagoškom arhipelagu na kojem žive neke od najčud­nijih i najotpornijih životinja na planetu.

Dave pokušava razjasniti tajne koje se kriju u jedinstvenim eko sustavima svakog pojedinačnog otoka, a vi svakako pogledajte što će sve otkriti.

01.09.2014. 15:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh