« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
POPUSTILI ŽIVCI

Sjednica skupštine: Bandić povukao sve točke koje je predložio

Zagrebački gradonačelnik povukao je sa sjednice zagrebačke Gradske skupštine sve točke s dnevnog reda kojima je on predlagatelj

Fotografija vijesti
Više o

Milan Bandić

,

skupština grada Zagreba

Među njima i izvješća o radu gradske uprave i o stanju gradske imovine, a potom je sjednica prekinuta kako bi se o tome izjasnili i klubovi zastupnika koji su, većinom, osudili takav potez, prenosi Hina. 

Bandić je to učinio nakon što je potpredsjednica Skupštine i zastupnica HNS-a Morana Paliković- Gruden zatražila da se s dnevnog reda povuku dvije točke vezane uz rekonstrukciju ulica, a Boris Šprem (SDP) zatražio da se još doradi način naplate vrtića odnosno da se taj prijedlog povuče dok se o njemu ne izjasne neke civilne udruge.

Inače, Gradska skupština Zagreba trebala je danas razmotriti izvješće o radu gradonačelnika Milana Bandića i gradske uprave od 1. srpnja do 31. prosinca 2010. te izvješće o stanju imovine Grada Zagreba od siječnja 2008. do lipnja 2010. u kojem se opetovano ukazuje na probleme s rješavanjem stvarno-pravnog statusa nekretnina.

Skupština je trebala imati opsežni dnevni red od 46. točaka, koji je smanjen na polovicu i pitanje je hoće li se gradski zastupnici danas imati priliku izjasniti o najvažnijima pitanjima za život Grada i građana. Nakon aktualnog sata, gradonačelnik Bandić je također najavio konferenciju za novinare.

22.02.2011. 11:44:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh