« Ostali sportovi
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
ODLIČNI REZULTATI

Sjajne hrvatske boćarice blizu medalja u svim disciplinama

Naše reprezentativke su osigurale nastup u završnici prvenstva u svim disciplinama, a time se ne može pohvaliti niti jedna druga reprezentacija osim Francuske

Fotografija vijesti
Više o

sportašice

,

boćanje

Na Svjetskom prvenstvu u boćanju koje se održava u Rogaškoj Slatini naše su boćarice na pragu velikog uspjeha, piše Hina.

Naše reprezentativke su osigurale nastup u završnici prvenstva u svim disciplinama, a time se ne može pohvaliti niti jedna druga reprezentacija osim Francuske.

Nives Martinaš je u razigravanju brzinskog izbijanja pogodila 30 boća od 41 izbačene i u subotu će se protiv Francuskinje Berthe boriti za zlatnu medalju.

Martinaš je u četvrtfinalu discipline pojedinačno klasično pobjedila Bugarku Jordanovu sa 13-1 i za ulazak u finale će igrati protiv Španjolke Soler.

U preciznom izbijanju aktualna svjetska prvakinja Iva Vlahek se probila među četiri najbolje igračice tek nakon razigravanja sa predstavnicom Monaka Bosse. U eliminacijama obje su pogodile po 11 boća, da bi u dodatnoj seriji Vlahek "proradila" i pogodila 28 "punata", a Bosse samo 9.

U igri krug Danijela Kolobarić je pobijedila Srpkinju Antonjak sa 19-14 i u subotu ju očekuje Slovenka Sodec u igri za ulazak u finale.

Štafeta Vlahek-Kolobarić se nakon izbijene 31 boće plasirala među četiri najbnolje na ovome prvenstvu i u subotu ih očekuje borba za jednu od medalja.

16.09.2011. 21:54:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh