« Auto-moto
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

Serijski model u rally odjeći

Suzuki ‘civilnu’ verziju SX4 WRC natjecateljskog rally auta za sada prodaje samo u Njemačkoj
Suzuki ‘civilnu’ verziju SX4 WRC natjecateljskog rally auta za sada prodaje samo u Njemačkoj
Više o

Suzuki

,

Suzuki SX4 WRC

U Njemačkoj je Suzuki pripremio posebnu verziju automobila SX4 WRC. Radi se o ‘civilnoj’ verziji serijskog automobila koji ima klasičnu serijsku tehniku 4x4 pogona i serijski 1,6 litreni motor (107 KS), dok je karoserija dobila dodatke kao i prava natjecateljska WRC verzija koja se natječe u svjetskom rally prvenstvu.

Suzuki SX4 WRC pokreće serijski motor i 4x4 pogon kao i kod ‘normalnog’ modela SX4. WRC oznaka odnosi se na atraktivno oblikovanu karoseriju koja je vrlo slična originalnoj natjecateljskoj WRC verziji SX4.

Imitacija WRC-aSuzuki SX4 WRC ima samo relijaški WRC izgled karoserije, a prodaje se u ograničenoj količini od samo 500 vozila po cijeni od 19.500 eura 

Tu su trkaći 16 colski naplaci sa gumama dimenzije 205/60 R16, karoserija je dobila spojlere sprijeda, straga i sa strane, a tu je i zaštitna ploča ispod motora. WRC ugođaj upotpunjuje i sportska rally maska motora, dijelovi karoserije ukrašeni lajsnama u carbon-looku. Sportski kožni upravljač, te puno karbonskih dijelova u unutrašnjosti omogućavaju vozačima uživanje u ulozi rally vozača.     (ŽS)

19.06.2008. 00:19:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh