« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
HOT OR NOT?

Seksualne vrline znakova horoskopa

Svaki znak horoskopa ima svoje prednosti i mane u određenim područjima života, a jednako je i sa seksom

Kakvi su znakovi horoskopa u krevetu
Kakvi su znakovi horoskopa u krevetu (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

seks

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

seksi horoskop

Ovan je pravi partner za ljubitelje žestokog seksa, a kako mu je seks vrlo važan u životu, Ovan je strastven i otvoren - reći će vam što želi i potrudit će se ispuniti vaše želje.

Bik je pravi hedonist koji iskreno uživa u seksu, pa su za njega već i seksualne aluzije i igrice predigra, ali im je i prava predigra izuzetno važna za ukupni doživljaj prirodnog, opuštenog seksa s gromoglasnim orgazmom na kraju.

Blizanci su izuzetno maštoviti i seks s njima je uvijek eksperimet, obožavaju raznovrsnost i uvijek, ali uvijek ostave sjajan dojam na partnera.

Rak obožava romantično zavođenje, a kako je veliki emotivac, rijetko će se upustiti u seks s osobom prema kojoj ne osjeća ništa. Rak je nježan i pažljiv ljubavnik koji će napraviti sve što treba kako bi zadovoljio partnera.

Lav će u krevetu napraviti sve samo da bi dobio pohvale, što ga svrstava u egzibicioniste, no zato seks s Lavom nikad nije dosadan, to možete biti sigurni.

Djevica u svemu traži savršenstvo, pa tako i u krevetu. Zahtjevan je seksualni partner, ali glavna vrlina je potpuna nesebičnost i strast za zadovoljavanje partnera.

Vaga će vam uvijek priušitit senzualan i nježan seks, obožava zavoditi i seks joj je povezan s ljubavlju. 

Škorpion voli uživati u seksu, zato i ima reputaciju vrhunskog ljubavnika, a shvaća ga vrlo ozbiljno i ne zanimaju ga veze za jednu noć.

Strijelac seks vidi kao zabavu, što je zapravo sjajno, jer će kod njega sve biti ludo, od predigre pa do samog seksa.

Jarac izgleda prilično aseksualno, no to je velika varka, zapravo se iza tog hladnog lica skriva pravi vulkan strasti i seksualne vještine koja će vas oboriti s nogu.

Vodenjak je nepredvidljiv u svemu, pa tako i u seksu. Od Vodenjaka možete očekivati samo neočekivano i nekonvencionalno, ali uvijek ludo dobro.

Ribe su zahvalni ljubavnici koji će uvijek raditi ono što partner želi, emotivne su pa će se uvijek lako prilagoditi.

28.11.2014. 15:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh