« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
SLATKO

Sedma sezona serijala Šef slastičarnice vraća se na TLC

Buddy Valastro i njegov slastičarski tim, koji uključuje i njegove četiri sestre, dva šogora, rođake i glavu obitelji - mamu, vraćaju se u serijalu "Šef slastičar­nice"

Buddy Valastro opet radi čuda
Buddy Valastro opet radi čuda (TLC)
Više o

TLC

,

Buddy Valastro

,

Šef slastičarnice

Hit serijal "Šef slastičarnice" (Cake Boss) koji prati svjetski poznatog slastičara Buddyja Valastra i njegovu obitelj dok zajedno rade u Carlo's Bakery slastičarni­ci i uspješno grade obiteljski posao, vraća se 16.09. u 21:00 na TLC. U sedmoj sezoni, obitelj Valastro prisjeća se početka poslovanja i temelja na kojima su gradili. Buddy želi biti vjeran svojim korijenima ... tortama i obitelj. Bez obzira na izazove i teške situacije, obitelj Valastro dokazuje da obitelj koja zajedno peče torte -i  ostaje zajedno!

Buddy Valastro i njegov slastičarski tim, koji uključuje i njegove četiri sestre, dva šogora, rođake i glavu obitelji - mamu, vraćaju se u serijalu "Šef slastičar­nice" i pripremaju neke od najljepših torti do sada. U svakoj će epizodi gledatelji moći pratiti uzbudljive nove projekte Carlo's Bakery tima, a s većim klijentima i najluđim tortama do sada, sasvim je normalno da će izbiti pokoja drama.

S porastom odgovornosti tim osjeća pritisak kako bi zadovoljili međunarodne kupce, zvijezde i poznate osobe iz cijelog svijeta. Kao jedan od najuspješnijih i najpoznatijih slastičarskih umjetnika u SAD-u, Buddy i dalje nastavlja san svog pokojnog oca - proslaviti obiteljsku slastičarnicu i učiniti ju svjetski poznatom.

Kako popularnost slastičarnice Carlo's Bakery  u Hobokenu (New Jersey) raste, tako se  Buddy mora uhvatiti u koštac s novim izazovima u slastičarnici, ali i kod kuće. Nakon 50 godina i milijuna kupaca, obitelj Valastro prisjeća se mnogob­rojnih sretnih trenutaka dok renoviraju slastičarnicu, otkrivajući poruku za Buddya od njegova pokojnog oca. No, unatoč značajnim renovatorskim radovi­ma, kolači i torte se moraju nastaviti peči!

Buddy i njegova ekipa zaduženi su za stvaranje najluđih torti koje možete zami­sliti, uključujući i tortu prekrivenu "mesom" zbog koje je tim posjetio mesara i "golu" tortu koja je navela Buddyja na razmišljanje o novom kontroverznom trendu. Tim se priprema za neke od najpopularnijih blagdana, uključujući Valen­tinovo i Dan svetog Patrika, paralelno balansirajući potrebe obitelji kod kuće. Od rođendanske torte za svoga sina, do komemorativne torte za 100. rođendan Franka Sinatre, Buddy i njegov tim imaju pune ruke posla.

15.09.2015. 09:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh