« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
LAGANINI

Savršen godišnji odmor znakova horoskopa

Kakav će odmor poželjeti Ovnovi, gdje vole putovati Strijelci ili Jarci, a što će na godišnjem biti omiljena zabava Vage ili Vodenjaka

Kakav godišnji vole znakovi horoskopa
Kakav godišnji vole znakovi horoskopa (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

godišnji odmor

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan ne može mirno ležati ni na godišnjem odmoru jer ga on ne doživljava kao vrijeme za nerad, nego će se baciti na sve moguće vrste aktivnosti koje nude neka mjesta  - rafting, bicikl, planinarenje, bilo što, samo da nije izležavanje na plaži.

Bik obožava ljenčariti na godišnjem odmoru - idealno je da ima i nekog tko će zadovoljavati njegove prohtjeve, tako da ako želite prodati neki all-inclusive resort, Bik je vaša prva mušterija. Naravno, posebna se pažnja posvećuje hrani koja mora biti savršena i obilna.

Blizanci moraju moći izlaziti i sretati nove ljude, tako da ćete ovom znaku najlakše uvaliti neke aranžmane vezane na festivale ili mondena ljetovališta puna raznih događanja. Idealan odmor - svake noći tulum do zore, pa onda na after na plažu.

Rak će pobjeći na pusti otok ako uspije, jedino ga zanimaju plaža i neke ljetne umjetničke aktivnosti. Važno mu je da je oko njega voda, bilo to jezero, rijeka, bazen ili more, a fina jela samo su šlag na tortu zabave s intimnim društvom.

Lav ljetni odmor shvaća kao pozornicu za predstavljanje - sebe, stoga će pripreme biti duge i temeljite, a sam odmor mora biti na nekom mjestu gdje može svake večeri zasjati u punom sjaju. Znači - mondeno ljetovalište s puno događanja.

Djevica će uvijek odabrati neko mirno, tiho mjestašce gdje će odmor provesti daleko od bilo kakve gužve, uz finu zdravu hranu i zdrav život. Razne radionice zdravih načina života i prehrane na udaljenim otocima kao da su smišljene baš za njih.

Vaga mora biti barem u paru na odmoru, prvenstveno s partnerom i to na nekom otmjenom i finom mjestu gdje može uživati u stvarima koje najviše voli - kulturnim zbivanjima i seksu u bilo kojoj varijanti. Ako čujete da vam prijatelj ide na godišnji u, recimo, Beč ili Veronu - sigurno je Vaga.

Škorpion mora otići na neko izazovno i opasno mjesto, tipa hikinga po Himalaji ili footinga po džunglama Južne Amerike, no ipak mora biti mogućnosti opakih noćnih zabava punih alkohola i seksu sklonih pripadnika suprotnog spola - u neograničenim količinama. 

Strijelac mora otputovati što dalje, kad bi postojao put na Mars u turističkoj ponudi, prvih deset prijavljenih bili bi Strijelci. No, kako to baš nija moguće, bilo koje egzotično putovanje na listi je njihovih prioriteta za godišnji odmor.

Jarac ima dva tipa - prvi će detaljno isplanirati odmor, sve do najsitnije aktivnosti svakoga dana, dok će drugi napraviti upravo suprotno - otići negdje i ponašati se kako ga je u nekom trenutku volja.

Vodenjak ili ide sam samcat na neko sumanuto mjesto, desetak minuta nakon što mu se neko mjesto svidjelo ili u grupi koju će on voditi svojim još sumanutijim stilom - bez reda, oslanjajući se na trenutnu inspiraciju i osjećaj.

Ribe vole vodu u svim oblicima, a i ostale pripadajuće aktivnosti - jedrenje, pecanje, ronjenje ... sve mora biti usporeno i ugodno, da mogu mirno sanjariti, a kuhanje im je tolika tlaka da će sve novce ostaviti u restoranima. 

23.06.2015. 15:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh