« Zagreb
objavljeno prije 8 godina
PROSLAVA

'Šape' rođendan posvetile napuštenim psima

Šape od svoga osnutka podržavaju različite udruge i zajednicu u kojoj djeluju, a ove godine su s udrugom Indigo podučavali vlasnike i prolaznike o važnosti spašavanja zlostavljanih i zanemarenih pasa

Rođendan je prošao u sjajnom raspoloženju
Rođendan je prošao u sjajnom raspoloženju (Facebook)
Više o

rođendan

,

Udruga Indigo

,

Pet shop Šape

Mnoštvo pasa i njihovih vlasnika došlo je danas po svoje poslastice i darove na rođendanski tulum Pet shopa Šape iz Stenjevca, ali i po posebne fotografije za uspomenu, čime su pomogli daljnjem radu Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo.

Šape od svoga osnutka podržavaju različite udruge i zajednicu u kojoj djeluju, a ove godine su s udrugom Indigo podučavali vlasnike i prolaznike o važnosti spašavanja zlostavljanih i zanemarenih pasa. Vrijedne volonterke iz udruge Indigo mnoge su napuštene pse uspješno resocijalizirale i pomogle im naći nove obitelji.

-     Pet shop Šape od prvoga dana nastoji ne samo nuditi kvalitetne proizvode za kućne ljubimce, već i doprinijeti podizanju svijesti o raznim pasminama i razbijanju predrasuda o napuštenim životinjama. Zato smo i ovaj, treći rođendan posvetili udruzi Indigo i omogućili našim kupcima i posjetiteljima da se i sami uključe u pomaganje potrebitih pasa. Uvijek nas veseli kad možemo pomicati granice i spasiti nedužne pse od zlostavljanja i napuštanja - istaknula je Irena Slunjski, vlasnica pet shopa Šape. Taj obiteljski dućan odavno je prepoznat u 'psećoj zajednici' zbog posebnog odnosa s kupcima i dobavljačima, zbog čega su ga danas mnogi podržali i dali svoj doprinos popustima, darovima i različitim iznenađenjima za ljubimce i njihove vlasnike.

Mnoge pseće njuške danas su uistinu došle na svoje jer su vlasnici za njih birali najbolje proizvode i poslastice po povoljnim cijenama, a u trgovini su ljubimci kušali  i pseću tortu ili kolače za pse i mačke, dobili su neke od posebno dizajniranih ogrlica... Za one nestašnije ljubimce i kako se prema njima ophoditi, vlasnici su dobili savjete Nenada Novaka, trenera za rad s psima, a najviše zanimanja je, očekivano, izazvalo fotografiranje ljubimaca i vlasnika. Kupnjom takvih fotografija, ali i šalica, majica... direktno se pomoglo radu udruge Indigo.

-     Udruga Indigo bavi se zlostavljanim, zanemarenim i napuštenim životinjama te resocijalizacijom pasa s problemima u ponašanju. Jako smo zahvalni pet shopu Šape, što su prepoznali naš rad i posvetili nam proslavu svog trećeg rođendana. Svaka pomoć nam itekako znači, a posebno našim njuškama o kojima skrbimo. Trenutačno se brinemo za 70 pasa i ovakva pomoć nam daje 'vjetar u leđa' da radimo još bolje i više te pomognemo što većem broju životinjica - rekla je Suzana Svečnjak Romanić, dopredsjednica udruge Indigo.

Pet shop Šape već je za prvi rođendan podržao udrugu Šapica iz Zaprešića, koja je prikupljala novac za gradnju azila i udomljavala svoje štićenike, a za drugi rođendan ugostili su Hrvatsku udrugu za školovanje pasa vodiča i mobilitet, koji se brinu za svakodnevan život slijepih osoba i onih kojima je potreban terapijski ili rehabilitacijski pas. Najavili su i da će i ubuduće u svom radu, prije svega, brinuti i o društveno odgovornom poslovanju.

08.05.2016. 09:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh