« Sanjarica
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
SNOVI

Sanjarica - kako strahove prenosimo u noćne more

Sanjarica donosi objašnjenja snova, pa ćete pomoću nje lako protumačiti što zapravo znače vaše noćne more koje vas muče

Sanjarica će vam objasniti noćne more
Sanjarica će vam objasniti noćne more (DeviantArt)
Više o

noćne more

,

sanjarica

,

sanovnik

,

tumač snova

,

značenje snova

,

snovi o

Sanjarica je sjajna kombinacija narodnih vjerovanja i modernih zaključaka psihologa pomoću koje možete protumačiti snove, saznati njihov stvarno značenje i na taj način ustanoviti koji vas strahovi najviše muče - kao noćne more.

Naime, snovi vrlo često donose pojave, boje ili lica koje nas zapravo trebaju asocirati na korijen problema koji nas muči, a mi ga u svjesnom stanju nismo u stanju prihvatiti ili prepznati.

Tako su, recimo, svi imali snove o padanju ili utapanju - povezuju se s osjećajem nervoze i tjeskobe zbog nečega što trenutno proživljavate u životu. San vam jasno poručuje da trebate potražiti pomoć, jer sami niste u stanju riješiti taj problem.

Sanjati bolest ili smrt ne znači da će se netko razboljeti ili umrijeti, već označava vaš strah da će vas netko povrijediti. Jednostavan primjer - san da je netko vama blizak bolestan zapravo ukazuje na činjenicu da s tom osobom imate odnos u kojem nešto ne štima, no vi ne znate što, pa će vam san biti pokazatelj da trebate doći do uzroka problema. 

Ako sanjate da ste se izgubili, to je znak da u stvarnom životu postoji neka situacija koja vas jako muči i ne znate kako je riješiti. U tumačenju će vam pomoći osobe ili stvari koje vidite u snu, jer u njima leži rješenje problema.

San da vam se pokvario automobil ili neki aparat znači da ste izgubili kontakt s osobom koja vam je važna, a o kojoj se radi morate zaključiti na temelju asocijacija koje imate o toj osobi vezanih za pokvarenu stvar.

Tumačenje snova dat će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

30.12.2015. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh