« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
NAKON 11 MJESECI

Sandra Paović vratila se u Hrvatsku

Ovo mi je stvarno najteža godina u životu, a ponekad sam stvarno mislila da se nikad neću vratiti, izjavila je stolnotenisačica

(Goran Mehkek/Cropix)
Više o

Sandra Paović

Nakon skoro jedanaest mjeseci i teške prometne nesreće hrvatska stolnotenisačica Sandra Paović vratila se u Hrvatsku, a u zagrebačkoj zračnoj luci dočekala ju je najbliža rodbina, prijatelji, te kolege iz reprezentacije Tamara Boroš, Zoran Primorac, Andreja Bakula i izbornik Neven Cegnar.

Paović (26) je 30. siječnja u Francuskoj doživjela prometnu nesreću u kojoj joj je teško nastradala kralježnica. Iako su prve prognoze davale minimalne šanse da će Paović ikad prohodati, hrvatska olimpijka se od veljače nalazi na rehabilitaciji u čuvenoj klinici u Luzernu u Švicarskoj.

"Ovo mi je stvarno najteža godina u životu, a ponekad sam stvarno mislila da se nikad neću vratiti u Hrvatsku. Rehabilitacija ide dobro, hodam pomoću štaka već nekoliko mjeseci i nadam se najboljemu", kazala je Paović, koja će Božić provesti u rodnom Vukovaru, a potom se opet vraća u Švicarsku. (hina/metro-portal)

19.12.2009. 22:02:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh