« Televizija
objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana
SERIJE

"Režim" na HBO Maxu

Premijera nove HBO Original miniserije „Režim“ (The Regime), s dobitnicom Oscara Kate Winslet u glavnoj ulozi, imat će premijeru 4. ožujka na HBO Max streaming platformi

Režim
Režim (Arhiva)
Više o

režim

,

serija

,

HBO Max

Mračno komična serija od šest epizoda priča priču o životu unutar zidova modernog autoritarnog režima koji se počinje rasplitati. Nakon što neko vrijeme nije izlazila iz palače, kancelarka Elena Vernham (Kate Winslet) postala je sve više paranoična i nestabilna kada se okrenula nestabilnom vojniku, Herbertu Zubaku (Matthias Schoenaerts), kao malo vjerojatnom pouzdaniku.

Kako Zubakov utjecaj na kancelarku nastavlja rasti, Elenini pokušaji da proširi svoju moć na kraju rezultiraju raspadom i palače i zemlje oko nje.

U seriji glume Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton i Hugh Grant. Izvršni producenti su Will Tracy, koji je ujedno i showrunner i scenarist, Frank Rich, Tracey Seaward, Kate Winslet, Stephen Frears i Jessica Hobbs.

Redatelji su Stephen Frears i Jesica Hobbs, a scenaristi su Seth Reiss, Sarah DeLappe, Gary Shteyngart, Jen Spyra i Juli Weiner.

11.02.2024. 14:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh