« Televizija
objavljeno prije 6 godina
DISCOVERY

Restauracija kultnih automobila i motocikala

Garaža „Goblin“ novi televizijski auto-show premijerno na Discovery Channelu od 7. travnja u 20 sati

U garaži Goblin rade se čuda
U garaži Goblin rade se čuda (Discovery Channel)
Više o

serije

,

Discovery Channel

,

garaža Goblin

Glavni akteri serije Garaža "Goblin", Jimmy de Ville, Helen Stanley i Ant Partridge, imaju misiju oživiti britansku radionicu Goblin i u njoj stvarati zadivljujuće posebno uređene automobile i motocikle koji nikad prije nisu bili viđeni.

Pomoću umjetničkih vještina i suvremenog dizajna oni preoblikuju neke od najpoznatijih automobila i motocikala na svijetu. Dodavanjem svog osobnog toucha te poboljšanjem izvedbe i performansi automobila i motocikala mijenjaju vozila, umjesto da stare automobile i motocikle samo vraćaju natrag u prvobitno stanje.

U šest epizoda ekipa će obnoviti šest automobila i četiri motocikla. Iako se trojac međusobno poznaje tek nekoliko godina, kao tim funkcioniraju učinkovito i produktivno.
U prvoj epizodi rade na Fordu Escortu MK 2 iz sedamdesetih i motociklu Norton. Svatko pridonosi sa svojim vještinama: Helen pretvara svoje vizije u dizajn, Ant se usredotočuje na motocikle, a svo troje rade na obnovi automobila.

U seriji ovaj tim prerađuje i MK 3 Ford Capri iz 1980-ih, Datsun 280Z i Land Rover serije 2, dok Ant također modificira Harley, Kawasaki i Yamahu. Automobili i motocikli su transformirani van prepoznatljivosti. Glavni je cilj zaraditi novac na preprodaji vozila, iako bi Jimmy, Helen i Ant  veliku većinu željeli zadržati za sebe.

Ova moderna auto-moto serija, ima stav i puna je humora te predstavlja tri najzanimljivija graditelja automobila i motocikala koja trenutno možete pratiti na televiziji. Na programu Discovery Channela je svake subote u 20 sati, od 7. travnja.

04.04.2018. 15:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh