« Ostali sportovi
objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Rekord je izostao zbog velike želje

Blanka je zadovoljna s preskočenih 2,02 u Spaladium areni.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Duje Klarić, CROPIX)
Više o

atletika

,

skok u vis

,

Spaladium Arena

,

Blanka Vlaišić

,

Viktorija Kljugina

,

Svetlana Školina

,

Sandra Paović

Najbolja hrvatska sportašica Blanka Vlaišić nakon pobjede na mitingu u splitskoj Spaladium areni izjavila je novinarima kako je zadovoljna sa preskočenih 2,02 metra, ali je priznala da je osobno kriva što nije preskočila 2,06 što bi bio najbolji rezultat u svijetu ove godine i novi hrvatski dvoranski rekord.

"Cijelo natjecanje, zbog velike želje, nisam mogla pronaći tehniku koja je za mene uobičajena. Moja je krivica što nisam preskočila veću visinu, iako sam zadovoljna sa preskočenih 2,02 metra", rekla Blanka. Dodala je kako je atmosfera u Spaladium areni bila fenomenalna i trebalo ju je izdržati.

"Kada svi ustanu da te pozdrave to je nešto posebno na što ne možeš biti sto posto pripremljen. Ali, jako sam ponosna što sam ja razlog da se dvorana Spaladium arena na ovom mitingu ispunila", kazala je Blanka Vlašić.

Ona je istaknula kako joj je žao što se u Spaladium areni nije mogla nadmetati sa njemicom Fridrich koja ju je nadvno pobjedila, rekavši kako bi ju to "možda natjeralo" na više skokove.

Odgovarajući na upit što očekuje od skorašnjeg Europskog atletskog dvoranskog prvenstva, Blanka Vlašić je kratko kazala kako će "sve cure koje uđu u finale biti opasne".

Blanka Vlašić je pozvala sve koji mogu pomoći nastradaloj hrvatskoj stolnotenisačici Sandri Paović da to i učinu jer je ze njen oporavak potreban veliki novac.

"Svaka pomoć Sandri Paović je dobrodošla", kazala je Blanka.

Dvije Ruskinje Viktorija Kljugina i Svetlana Školina, koje su sa preskočenih 193 centimetra na mitingu u Spaladium areni podijelile drugo mjesto, izjavile su kako je atmosfera u dvorani bila fenomenalna.

"Nikad se nisam suočila sa ovakvom atmosferom i nikada nisam nastupila pred tako velikim brojem gledatelja u dvorani. Zbog toga sam bila malo i nervozna pa nisam preskočila visinu koju sam očekivala", izjavila je novinarima Kljugina. (hina/metro-portal)

22.02.2009. 01:27:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh