« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
LIJEPO

Regent Esplanade najbolji luksuzni gradski hotel

Za ovu je nagradu bilo nominirano više od tisuću hotela u svijetu

Fotografija vijesti
Više o

hotel Esplanade

,

Regent Esplanade

,

najbolji hotel

Zagrebački hotel Regent Esplanade osvojilo je nagradu World Luxury Hotel Awards 2011 za najbolji luksuzni gradski hotel koja mu je uručena u petak navečer na svečanosti u Zagrebu, priopćeno je iz hotela prenosi Hina.

Svečanost dodjele nagrada - World Luxury Hotel Awards 2011 (WLHA) - održana je u Smaragdnoj dvorani hotela Regent Esplanade, uz nazočnost brojnih uzvanika iz svjetske hotelske industrije i javnog života Hrvatske.

Za ovu je nagradu bilo nominirano više od tisuću hotela u svijetu, a zbrajanjem online glasova gostiju i osoba iz struke, nagrade su dodijeljene u ukupno 30 kategorija. World Luxury Hotel Awards 2011 za najbolji luksuzni gradski hotel uručen je hotelu Regent Esplanade u Zagrebu, dok je globalni pobjednik Ritz Carlton Hong Kong, priopćeno je iz hotela Regent Esplanade.

Kako se navodi, uzvanicima su se između ostalih obratili izvršna direktorica WLHA Marinique Truter, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Amelia Tomašević, te predsjednik Američke gospodarske komore u Hrvatskoj Don Markušić. Oni su uz ostalo naglasili kako je ovaj događaj veliko priznanje ne samo za hotel Regent Esplanade, već i za Hrvatsku te kako je ovo izvrsna promocija Zagreba, grada koji ima ambiciju u narednim godinama postati jedna od vodećih turističkih destinacija u Europi, priopćeno je.

"Nagrada je priznanje struke da su uspjeli kao luksuzni hotel staviti svoj osobni pečat u hotelijerstvu te se tako istaknuti i razlikovati od ostalih hotela visoke kategorije. Ova nagrada sinonim je za Oscar hotelijerskoj industriji te je iznimno priznanje i znak istinske kvalitete koju hoteli pružaju svojim gostima", rekla je Truter.

"Velika je čast biti domaćinom World Luxury Hotel Awards 2011. gala ceremonije. Ova nagrada je iznimno priznanje hotelijerskoj industriji i znak istinskoj kvaliteti koju hoteli pružaju svojim gostima. Ovo je bila divna prigoda da pokažemo hotel, ali i grad Zagreb. Brojni uzvanici koji su došli ovamo iz raznih krajeva svijeta poput Južne Afrike, Indije, Tajlanda, uistinu su impresionirani ljepotama Zagreba. I to s pravom", izjavio je generalni direktor hotela Regent Esplanade Philip Mahoney.

Kako navode organizatori, World Luxury Hotel Awards prepoznaje visoke standarde kvalitete, vrhunsku uslugu te posvećenost detaljima. Nagrada vrednuje ponudu hotela, gostoljubivost osoblja, posvećenost izvrsnosti i vrhunskoj usluzi, a znak je priznanja istinskoj kvaliteti. Svečana ceremonija dodjele nagrada World Luxury Hotel Awards jedan je od najglamuroznijih događaja u globalnom hotelijerstvu. Prošle godine gala ceremonija održala se na Tajlandu u luksuznom Dusit Thani Hua Hin hotelu. Ondje su dodijeljena priznanja najboljim svjetskim hotelima, među kojima i hotelu Regent Esplanade Zagreb koji je tada proglašen najboljim gradskim luksuznim hotelom u Hrvatskoj. Prošlogodišnji globalni pobjednik, dobitnik nagrade za najbolji luksuzni hotel bio je Swissotel The Stamford, priopćeno je iz hotela Regent Esplanade.

 

17.09.2011. 10:23:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh