« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Raspisana potraga za dvojicom revolveraša

U nedjelju je ispred Petog elementa ranjeno troje mladih

Traže se Feho (20) i Simone Osmanović (19)
Traže se Feho (20) i Simone Osmanović (19)
Više o

pucnjava

,

klub Peti element

,

peti element

Policija je raspisala potragu za Fehom (20) i Simoneom Osmanovićem (19), dvojicom od četvorice mladića koji su u nedjelju oko 2.30 sati ispred noćnog kluba ‘Peti element’ u Tratinskoj ulici zapucali iz crvenog automobila i pritom slučajno ranili jednu djevojku i dva mladića od kojih je jedan maloljetan.

Počinitelji su pobjegli u crvenoj Ford Fiesti, a ranjeni gosti Petog elementa I.K. (20), J.P. (21) i 17-godišnji mladić kojeg je ‘znatiželja’ stajala ozljeda, hospitalizirani su u Klinici za traumatologiju i izvan su životne opasnosti. Osim njih, u policiji kažu da su u opasnost dovedeni i životi još trojice mladića, jedne djevojke te troje maloljetnika.

Troje nastradalihPočinitelji su pobjegli u crvenoj Ford Fiesti, a ranjeni gosti Petog elementa I.K. (20), J.P. (21) i 17-godišnjak hospitalizirani su u Klinici za traumatologiju i izvan su životne opasnosti. 

Podsjetimo, sve je počelo oko dva sata nakon ponoći za šankom lokala gdje su se sukobile dvije grupice mladih. S jedne strane bila je mješovita četveročlana ekipa u dobi od 18 do 21 godine, a s druge četvorica mladića.

Naguravanje između dvije sukobljene strane preselilo se i ispred kluba, pa su pojedini gosti lokala izašli također van kako bi ‘ubili’ znatiželju i vidjeli što će biti. Sukob je ubrzo splasnuo pa je četveročlana ekipa otišla prema crvenom automobilu, pa su svi pomislili kako je gotovo.

No, nedugo zatim ispred kafića su se provezli crvenim vozilom iz kojeg je netko od petorice mladića zapucao prema lokalu i pritom slučajno pogodio troje mladih. Motiv sukoba, kao i tko je od dvojice bjegunaca odgovoran za ranjavanje, policiji je i dalje nepoznato. (METRO) 

27.05.2008. 01:09:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh