« Ostali sportovi
objavljeno prije 15 godina
OZLIJEDA KOLJENA

Rafael Nadal otkazao nastup na Wimbledonu

Osim Nadala nastupe na najvećem svjetskom turniru zbog ozlijeda su otkazali i Cipranin Marcos Baghdatis, te Francuz Gael Monfils

(Corbis)
Više o

Rafael Nadal

,

Gael Monfils

,

Wimbledon

,

ozlijeda koljena

,

Marcos Baghdatis

Prošlogodišnji pobjednik Wimbledona i prvi tenisač svijeta Rafael Nadal u petak je zbog ozljede koljena otkazao nastup na ovogodišnjem izdanju najvećeg svjetskog teniskog turnira koji počinje u ponedjeljak. Nadal zbog bolova u koljenima nije igrao od Roland Garrosa gdje ga je u 4. kolu izbacio Šveđanin Robin Soderling.

"Nažalost, ove godine neću biti u mogućnosti nastupiti u Wimbledonu", rekao je Nadal na službenoj konferenciji za novinare.

Nadal je prvi igrač koji je otkazao nastup u Wimbledonu godinu dana nakon osvajanja poslije našega Gorana Ivaniševića koji 2002. godine nije mogao braniti naslov također zbog ozljede.

Wimbledon su u petak otkazali i ciparski tenisač Marcos Baghdatis, te Francuz Gael Monfils. Baghdatis, koji je prije tri godine igrao u polufinalu Wimbledona, ove godine neće nastupiti također zbog ozlijede koljena, a njegovo mjesto u glavnom ždrijebu je zauzeo Slovak Karol Beck. Monfils neće nastupiti zbog ozljede ručnog zgloba koju je zadobio prošloga tjedna na turniru u Qujeen's Clubu.

Izvor: Hina

19.06.2009. 20:50:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh