« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
KONFERENCIJA

PUZ: Nevrijeme oštetilo automobile i stanove, ali nije zaustavilo kradljivce

VIDEO: Zagrebačka policija upozorava građane na učestalost sezonskih krađa i poziva ih na oprez prilikom odlaska na godišnje odmore

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Boris Kovačev/CROPIX/Infopunkt.tv)
Više o

nevrijeme

,

policija

,

krađe

Predstavnik PUZ-a Davor Tor na današnjoj je redovnoj konferenciji za novinare Policijske uprave zagrebačke izvijestio je o intrevencijama policije i vatrogasaca tokom jučerešnjeg nevremena na području grada Zagreba.

Tor kaže kako je oštećeno više automobila, stanova i poslovnih prostora, a poplavljen je velik broj objekata i prometnica. Usljedila je intervencija vatrogasaca, a na svu sreću, nije bilo potrebe za intervencijom hitne pomoći.

Tako je zbog udara groma i nevremena stradalo 7 osobnih automobila, a poplavljeno je 17 stanova.

Policija je izvijestila i o dvije krađe, jedna na području Trnja, a druga na Borongajskoj cesti. U prvom slučaju, nepoznati je počinitelj ukrao 83-godišnjoj ženi vrećicu u kojoj se se nalazili tlakomjer i naočale, a u drugom slučaj na području Peščenice napadnuta je 64-godišnja žena kada joj je nepoznati počinitelj na biciklu ukrao torbicu sa novčanikom i dokumentima.

U policiji upozoravaju i na sve veći broj sezonskih krađa, te pozivaju građane na oprez prilikom odlaska na godišnje odmore.

06.08.2010. 14:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh